2777
2789

از رفتنش ۶ ماه میگذره اما هر شب بیادشم و از  بس گریه کردم چشام ۱ نمره ضعیف شده البته گوشیم بی تاثیر نیست 

من واقعا دوسش داشتم از ته دل 

و این من بودم که اول پیشنهاد دادم .چجوری کنار اومدین با رفتن کسی که عاشقش بودین؟

تازه بعد از اونم با ۶ نفر تو رابطه رفت و آخرین بار یه هفته پیش کات کردن 

بعد من حتی نمیتونم به کسی دیگه ای جز اون فکر کنم و اون اولین کسی بود که عاشقش بودم و اولین رابطم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوهر دل رخ مزن بر سنگ هر ناقابلیصبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی....چطور تو فکر کسی هستی که دلش کاروا ...

با این حال من عاشقش شدم حتی وقتی قبل اینکه موارد رابطه بشم میدونستم  تنوع طلبه ولی سعیمو کردم من میخواستم تغییرش بدم اما اون زندگی منو داغون کرد و تغییر داد

با این حال من عاشقش شدم حتی وقتی قبل اینکه موارد رابطه بشم میدونستم تنوع طلبه ولی سعیمو کردم من میخ ...

هیچ وقت نمیشه یک نفر رو تغییر داد

عمرت. رو تلف همچین آدمی نکن

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

یه سال که ازدواج کرده فراموشش کردم به مرور ولی خب بعضی وقتا هم تو فکرم میاد ولی نه از رو محبت

بمیرم برای دلت دختر

از منم کاش ازدواج میکرد فوقش میمردم یا دیگه لااقل شاید نمی‌تونستم دیگه بهش فک کنم

من چیزی رو فراموش نمیکنم اما از موضوعات مختلف با حلش عبور میکنم و تو گذشته زندگی نمیکنم .

به این درک رسیدم که اونم آدم خوبی بوده ولی مناسب من نبوده .

کلا فراموش کردن رو اصلا قبول ندارم به نظرم آدم باید قضیه رو حل کنه که وقتی به یادش افتاد یا اتفاقی افتاد که باهاش رو به رو شد به هم نریزه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

🫂❤️‍🩹بمیرم برای دلت واقعا چطور دلشون میاد اینکارو با ما بکنن

خدا نکنه ♥️ نمیدونم واقعا🥹🥹 تو همین نینی سایت کلی دعا جمع کردم 

ک بخونم برگرده امتحان کن شاید برگشت مخصوصا سوره ضحی