2777
2789
عنوان

کیامثل من هیچی نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست

عزیزم شما خودت خودتو کوچیک میبینی 

هم ازدواج کردی هم و هم لیسانس داری هم زبان بلدی 

مهم نیست که دکتر نشدی !

شاید راهت اینه که توی این رشته ها ب بالاترین جاها برسی 

اگه این پیگیر تحصیلاتت شدن حالتو خوب میکنه پ اعتماد به نفستو زیاد میکنه حتما پیگیر شو 

هرچقدر شوهرت مخالفت کرد تو سعی کن راضیش کنی 

حال خودتو خوب نگه دار خیلیا الان ارزو دارن جای تو باشن 

منم دوران مدرسه همیشه شاگرد ممتاز بودم ، یادمه اول دبیرستان معلممون سرماخورده بود من به جای معلم درس دادم سوم دبیرستان دبیر بینش ، کلا برگه منو تصحیح نمی‌کرد همینطوری ۲۰ میداد و خاطراتی از این دست خیلی زیاد دارم . 

توی کنکور رتبه ۲۰۰ منطقه ۳ شدم بدون کلاسی کتاب کمک درسی نداشتم میرفتم کتابخونه همونجا تست میزدم چون اجازه نمی‌دادن بیرون ببریم 

منتها از بدشانسی یا به خاطر انتخاب رشته غلط سر از رشته ای در آوردم که به هیچ عنوان حقم نبود ، چندسال هم تو همون حیطه رشته خودم کار کردم . در نهایت هم بی خیالش شدم و الان چند ساله که خونه دارم و بچه هامون بزرگ میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا مثل منن؟روزا و شباشون به بطالت میگذره؟

من با این وجود 

که نه درسخون بودم نه با استعداد و نه هوش خوب داشتم 

شوهرمم خسیس نیست البته ولی خب مخالف کار کردنم هست خودش همجوره هوامو داره

ولی اینکه هیجی نشدم واقعا هیچی نیستم جز مادر یه دختر ۱۱ ساله که اینم نعمت بزرگیه خدارشکرر

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

منم هیچ پوخی نشدمدر حال حاضر هم بچه داری و ریق شستن

من آرزوم بچه دارشدن

به خودت بیا تو داری انسان تربیت میکنی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم شما خودت خودتو کوچیک میبینی هم ازدواج کردی هم و هم لیسانس داری هم زبان بلدی مهم نیست که دکتر ن ...

والا زیاد حرف زدم

خودشم میگه توحقت خیلی بیشتره

اما دیگه از وقتش گذشته

الان ۳۱ سالمه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من آرزوم بچه دارشدنبه خودت بیا تو داری انسان تربیت میکنی

گآهی حسرت میخورم کاش بجای اینکه هزینه دانشگاه و درس کنم یه حرفه ای یاد گرفته بودم

ایشالا بحق این ماه عزیز دامنت سبز بشه و یه نینی بیاری ک مثل من وقت دسشویی رفتنم نداشته باشی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

گآهی حسرت میخورم کاش بجای اینکه هزینه دانشگاه و درس کنم یه حرفه ای یاد گرفته بودمایشالا بحق این ماه ...

منم،کاش یه حرف پولساز یاد می‌گرفتیم

خواهرمم همین رو میگه😅

من با این وجود که نه درسخون بودم نه با استعداد و نه هوش خوب داشتم شوهرمم خسیس نیست البته ولی خب مخال ...

دختر بزرگ داشتن چه حسیه خوبه،?

به حرفت گوش میده؟

من یه نوازد دختر دارم همش میگم اگه بزرگ شد منو ول کرد رفت با دوستاش چی🥲چون خیلی سخته بچه بزرگ کردن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم درسم همیشه عالی بوده تو دانشگاه هم معدل الف بودم ولی هیچی نشدم بخدا بودن کسایی ک درسشون افتضاح بود الان سرکارن من بیکار خیلی حسرت میخورم همیشه دوست داشتم خودم درآمد داشته باشم ولی تا الان که نشده

منم درسم همیشه عالی بوده تو دانشگاه هم معدل الف بودم ولی هیچی نشدم بخدا بودن کسایی ک درسشون افتضاح ب ...

گآهی می‌پذیرم که کم روزی هستم گاهی میگم نه این حقم نیست

دختر بزرگ داشتن چه حسیه خوبه،?به حرفت گوش میده؟من یه نوازد دختر دارم همش میگم اگه بزرگ شد منو ول کرد ...

وا؟

یعنی چی که ولت کنه؟

نکنه انتظار داری همش بچسبه بهت

وا؟یعنی چی که ولت کنه؟نکنه انتظار داری همش بچسبه بهت

😔😔😔😔

الان ک تصور می‌کنم تحمل دوری ندارم

چجوری شوهرش بدم🥲😂

عزیزم همه مواردی که گفتی یعنی آدم موفقی هستی. 

متاسفانه جامعه الان همه چیز رو توی پول داشتن می ببینه و این حس به همه منتقل شده. 

من هم همسرن نذاشت جای درست حسابی برم سر کار با اینکه درسی که خوندم به شدت درآمدزاست. 

گاهی ناراحت میشم اما خب چه میشه کرد..

عزیزم همه مواردی که گفتی یعنی آدم موفقی هستی. متاسفانه جامعه الان همه چیز رو توی پول داشتن می ببینه ...

خیلی خودخواهن