2777
2789
عنوان

بازار رفتن بدون پول

111 بازدید | 14 پست

مامانم هی بریم بازار بگردیم از خونه بیا بیرون حالا حساب ها هم همه خالی فقط میخوای بری حسرت بخوری آخه چه لذتی داره متنفرم از این. کارررر

منم از این کارا میکنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من عین مامانتم مامانم عین توو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خوبه که روحیه تون عوض میشه حالا در حد یه گل سر یا رژ یا چیزای کوچولو هم خرید کنید

همونم نمیشه خرید من که انگار بابا ندارم فقط میخوره و فحش میده و روانیمون میکنه پولشم واسه خودش فقط ملک و اینا میخره خرج ما و کل خونه و غذا رو هم مامان بدبختم با حقوق خودش میده تازه سرکوفت هم میخوره ما هم حسرت یه چیز کوچیک داریم 

خب بابا پولدارهم هستین که دیگه چته؟

کدوم پول وقتی آرزو همه چی رو داری بابام پولداره که امیدوارم گم شه از زندگیمون نباشه یه قرون واسه ما خرج نمیکنه فقط واسه خودش هر روز ماشین و ملک میخره میگه شما ارزش ندارید برده منید خرج ما رو فقط مامانم با حقوق معلمی میده تازه خرج غذای آقا رو هم میده