2777
2789
عنوان

کسایی که برنامه نویسی بلدن بیان

86 بازدید | 13 پست

من یه معلم  هستم میخوام یه خورده برنامه نویسی وارد باشم واسه اینکه در آینده اگر بخوام بازی آموزشی درست کنم یا سایت آموزشی بزنم. به نظرتون چه زبانی از برنامه نویسی یاد بگیرم؟ چه دوره ای خوبه؟ پایه خاصی ندارم ولی زبانم نسبتا خوبه‌. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با كمك هوش مصنوعي ميتوني برنامه مورد نيازت رو دريافت كنيسعي كن دوره هاي استفاده از ابزارهاي هوش مصنو ...

چه جالب نمیدونستم با هوش مصنوعی میشه برنامه هم ساخت 

ممنون

برای شروع درک برنامه نویسی بهترین زبان سی پلاس پلاس هست و اینکه بهترین دوره هم دوره ی ۱۲ قدم شروع برنامه نویسی هست . من برنامه نویسم اگر سوالی بود بازهم بپرسید

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

چه جالب نمیدونستم با هوش مصنوعی میشه برنامه هم ساخت ممنون

هرگز این اشتباهو نکنید 

هوش مصنوعی یک تقلبه و هرگز نمیزاره تو یه حوزه ای یا مهارتی ذهن شما چیزی یاد بگیره و شما رو وابسته خودش و فلج ذهنی میکنه 

من چهارسال سابقه برنامه نویسی دارم اینو بهت میگم توی بحث یادگیری به سمت هوش مصنوعی بری کارت ساختس و هیچ خروجی و هیچ نتیجه کع نمیگیری هیچ بدتر پس رفت میکنی ، فقط برو عمیقا با دوره یاد بگیر

برای شروع درک برنامه نویسی بهترین زبان سی پلاس پلاس هست و اینکه بهترین دوره هم دوره ی ۱۲ قدم شروع بر ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون و خیلی خوشحالم که یه برنامه نویس اینجا پیدا کردم

من شنیدم که سی پلاس پلاس خیلی سخته و من هیچ پیش زمینه خاصی ندارم از هوش مصنوعی که پرسیدم بهم پیشنهاد داد که پایتون و css و html  یاد بگیرم در شغل خودم بهم کمک میکنه، باز هم معتقد هستید  بهتره از سی پلاس پلاس شروع کنم؟

و این دوره ای که گفتید رو از خیلی ها شنیدم خوبه ولی قیمتش نسبتا بالا بود . آیا واقعا می ارزه که دوره اش رو بگیرم؟

بعد میخواستم بپرسم نظرتون راجع به اپلیکیشن finca چیه که برنامه نویسی یاد میده؟

خیلی ممنونم از راهنماییتون و خیلی خوشحالم که یه برنامه نویس اینجا پیدا کردممن شنیدم که سی پلاس پلاس ...

هوش مصنوعی منبع معتبری نیست داده هاش از وبلاگ ها و سایت ها و ... هست اگر مثلا صد تا سایت بصورت کپی شده بنویسند که جاوا زبان بهتری برای شروع هست فردا هوش مصنوعی خواهد گفت جاوا بهتره پس منبع معتبر و جای قابل اعتمادی برای پرسش در زمینه ی آموزشی نیست.

دوره های خوب با هزینه هستند چون تیم پشتیبانی و ... دارند و واقعا ارزش داره که امروز هزینه کنید و نتیجش رو بعد از یه مدتی ببینید.

به نظرم پایتون و مخصوصا html css اصلا گزینه ی خوبی برای شروع نیستند همون سی پلاس پلاس عالیه