2777
2789

عزیزان این تاپیک صرفا تجربه و اطلاعاتیه که به دلیل جراحی های مثل :  بینی ، لیفت سانترال لب ، پروتز سینه، سزارین ، زایمان فیزیولوژیک ، کارهای درمانی تهاجمی مثل مزوژل ، فیلر و لیزر اکنه و … و البته تجربه سوختگی داشتم گذاشتم.

کارهایی که کردم رو مینویسم اگه سوالی داشتید بپرسید اگه هم براتون مفید بود ممنون میشم یه انرژی خوبی بفرستید 🙏🏻♥️

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین مطلب اینه که (محل زخم / بخیه مهارت جراح و ژنتیک بدنی) سه تا عامل تاثیر گذار روند درمان شما هستند. اما با انجام یک سری کار ها میتونید تو روند بهبودی تون سرعت ایجاد کنید اعم از : (کارها رو به ترتیب اهمیت نوشتم اگه بودجه و زمان محدودی دارید ، کارهای با اولویت بالا تر رو انجام بدید)

۱) مصرف ترمیم کننده ها : بسته به محل جراحی یا زخم و کبودی تون و ژنتیکی که دارید ترمیم کننده باید انتخاب بشه

فاکتوری که توی ترمیم کننده هست بر حسب شرایطتون خیلی مهمه فرضا اگه یک ماه از زخم گذشته باشه آلانتوئین و بیزابولول کمکی به روند درمان نمیکنن یا اگر ناحیه مرطوب هست (مثلا واژن) مشتقات ویتامین A مهم نیست ، من اسم چند تا ترمیم کننده خوب رو مینویسم اگه خواستید مشکلتون رو بگید بیشتر راهنمایی کنم

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان همه این عملا رو رو خودت کردی!!!!!!بهت فکر میکنم یاد فیلمای علمی تخیلی میافتم

بله بسیار هم راضیم ، البته مشاوره روانپزشکی  برای شما واجب تره 

امیدوارم یه تاپیک در این زمینه بزنن 

اولین مطلب اینه که (محل زخم / بخیه مهارت جراح و ژنتیک بدنی) سه تا عامل تاثیر گذار روند درمان شما هست ...

رژولاسیل ، سیکالفیت اون ، رژودرم ، بایو اویل ، کرم نیکا مدل زیتون و عسل 

رژولاسیل ، سیکالفیت اون ، رژودرم ، بایو اویل ، کرم نیکا مدل زیتون و عسل

۲) تغذیه و سبک زندگی : دو تا اصل زرو در نظر بگیرید یک اینکه التهاب بدنتون رو تا میتونید کم کنید و دوم اینکه جریان خون رسانی  و در بدنتون بالا ببرید 

برای کم شدن التهاب بدنو اعتدال آب میان بافتی : مصرف نمک رو متعادل کنید،  قند مصنوعی ، کافئین ، تی مین ، لبنیات زو حذف کنید 

برای بالا رفتن جریان خون : از کورکومین (زردچوبه ) به شکل قرص و دمنوش استفاده کنید ، بابونه ، نعنا فلفلی ، گل گاو زبان هم موثر اند

۳) مکمل های دارویی : ویتامین سی ای دی ، کو‌ کیوتن ، انگور سیاه (پیگمنتا) ، منیزیم و کلاژن هیرولیز شده 

و اما دو تا دسته بندی انجام میدم برای زخم هایی که تازه ایجاد شدن و زخم هایی که از زمان ترمیمشون گذشته 

دسته اول : بسته به نوع جراحت استفاده از کمپرس سرد و گرم جدای از اینکه مانع از کبودی میشه ، جریان خون رو بالا میبره و ترمیم شما زو تسریع میبخشه البته بازم بسته به نوع جراحت 

به طور کلی با کشورت پزشک ۱۰ روز بعد از کشیدن بخیه میتونید از ترمیم‌کننده استفاده کنید ، محل رو از تابش خورشید دور نگه دارید 

تاثیر کرم از یک‌ماه بعد از جراحی باید مشخص بشه ، استفاده از پماد های انتی بیوتیک که پزشک میده میتونه زخم  و تازه نگه داره اگه خون آبه داره حتما جمع کنید که سریع تر خشک بشه

دسته دوم : زخم هایی که تغییر رنگ دادن ، هم سطح پوست شدن 

استفاده از کرم های ترمیم کننده ای که برپایه سلیکون نیستند، ماده موثر فعال بیولوژیک دارن برای این مورد توصیه میشه

محل زخم رو با ویتامین a چشمی چرب نگه دارید ، به پزشک فوق پلاستیک و ترمیمی مراجعه کنید (تهران بیمارستان رازی  و پیشنهاد میکنم) برای انجام لیزر و غیره 

اما توصیه ای که بابت جای سوختگی دارم ، حتما به بیمارستان سوانح سوختگی برید و مراحل درمانی زو کامل کنید

لازم نیست کلینیک پوست برید که هدف بیزنسی دارن ، مشاوره بیمارستان دقیق تره (تجربه خودم بیرون تعصب) 

جای سوختگی کرم اون موثر تر از بقیه ست 

و اما جای کبودی (فیلر ، دندان پزشکی ) 

استفاده از کمپرس سرد و گرم به شکلی که سرد ۲۰ دقیقه گرم ۱۰ دقیقه به صورت غیر مستقیم (دورش پارچه بپیچید) ، دو روز اول کمک میکنه

قرص اناهیل ، آناناس ، آب کرفس ، دمنوش سرد شده چای ترش و بابونه

آب تصویه شده استفاده کنید ، سرتون رو بالا بگیرید از یک بالشت زیر زانو هاتون استفاده کنید

از فعالیت شدید تا یک هفته اجتناب کنید برای چرب کردن لب از وازلین بهداشتی (بالم) استفاده کنید

و اما جای کبودی (فیلر ، دندان پزشکی ) استفاده از کمپرس سرد و گرم به شکلی که سرد ۲۰ دقیقه گرم ۱۰ دقیق ...

اگه کبودی / جراحی روی صوزتتون هست حتما مسواک بزنید ، مسواک برقی بچه یا دستی هم میشه برای اینکه راحت تر باشید ، نخ دندان اورال بی ضخامت خوبی داره اگه نشد کمانی استفاده کنید

دهان شویه رو غرغره نکنید اما ۶۰ ثانیه بذارید بمونه از دهان شویه انتی باکتریال استفاده کنید اورال بی خوبه

بسته به نوع جراحی تا زمانی که ورم بخوابه مواد غذایی میکس شده و سرد شده بخورید