2777
2789
عنوان

با این معدل پیام نور میارم ایا

87 بازدید | 11 پست

کسی رو دیدید یا میدونید با معدل کتبی ۱۱.۵ ومعدل کل ۱۶.۵ پیام نور رشته مشاوره یا علوم تربیتی در قم یا جایی دیگه بیاره؟استرس دارم 

مسخوام درکنارش کنکور بخونم لطفا بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر بودن گلم ؟

تهران ، یکی رشته ی هنر یکی رشته ی مهندسی یکی هم روانشناسی و..   بزار بگن چه جوری قبول شدند اول اون تو انتخاب رشته اومدن رشته های که میدونند قبولیش صد در صد رو انتخاب کردند بعدش اومدن دانشگاه یه ترم خواندند و تغییر رشته دادند به رشته ی مورد علاقه شون ولی خیلی هاشون هم از همون اول رشته ی مورد علاقه شون قبول شدند.

اسی رشته های که دوست داری قبولی صد در صد مخصوصا قم حتما شرکت کن

من مشاوره رو خیلی دوست دارم 

تا ۲سالپیش ۵۰ نفر گرفتن خیلی استرس دارم نمیتونم یه ترم بخونم بعدش تغییر رشته بدم براهمین استرس دارم 

اون دوستتون که روانشناسی قبول شد با چه رتبه ای بود یادتون نمیاد؟؟

پیام نور سخت گیری توی قبولی نداره

واقعا ؟؟خیلی استرس دارم بعضیا میگن قبول نمیشم بعضیاهم نظر شمارو دارن خود دانشگاه هم که زنگ زدم میگن بستگی به معدلای ۱۹ داره اینو گف اعصابم خورد شد وناامید شدم

من مشاوره رو خیلی دوست دارم تا ۲سالپیش ۵۰ نفر گرفتن خیلی استرس دارم نمیتونم یه ترم بخونم بعدش تغییر ...

حقیقتش الان یادم نیست ، ولی مطمئنم رشته های که دوست داری رو قبول میشی شک نکن ، اصلا استرس نداشته باش مطمئن نبودم هیچ وقت قول الکی نمی دادم.

اسی اینکه گفتم بچه ها یه ترم می خوندن بعد تغییر رشته می دادند فکر نکن از بقیه عقب می افتادند ترم اول بیشتر واحدها بین رشته ها مشترک بچه ها هم زرنگ بودند اون واحدهای مشترک بین رشته ی که قبول شده بودند رو با رشته ای که میخواستند تغییر بدند انتخاب می کردند به اندازه ی 12 واحد ، مثل فارسی ، اندیشه ، زبان ، ... از ترم دوم واحدهای تخصصی رشته ای که دوست داشتند رو انتخاب واحد می کردند ، گفتم اینم بگم شاید تو آینده به دردت خورد اطلاعاتم