2777
2789
عنوان

بشدت دچار استرس و اضطرابم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر خوبی داشته براتون؟

اره خیلی کمک کرد بهم 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

عوارض داشته باشه قطعش میکنه دکتر من خیلی وقته میخورم برای دوقطبی البته

من دوقطبی دارم تورو خدا بگو قرص چی میخوری ک چاق نمیکنه و پرخوابی نمیاره

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

تراپیست تونست کمکت کنه؟ من کلا حملات پانیک بهم دست میده و قلبم یجوری تپش داره انگار میخواد بترکه

تا حدودی آره من چند تا مشکل دارم وسواس و استرس شدید و اضطراب اجتماعی

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

چرا اینطوری شدی بدنت ضعیف نشدع؟

نه جسمی نیست

یکی از دلایلش اینه چندین بار پشت گوشی خبرای بد شنیدم

و کلا اتفاق های بد برام به طریق های مختلف اتفاق افتاده

ذهنم رو حالت آماده باش هست انگار

تا حدودی آره من چند تا مشکل دارم وسواس و استرس شدید و اضطراب اجتماعی

من هم همشو دارم

و اضطراب صبحگاهی

از 5 یا 6 صبح یک حال بدی میاد سراغم که از شدت اضطراب نفسم میخواد قطع شه

من دوقطبی دارم تورو خدا بگو قرص چی میخوری ک چاق نمیکنه و پرخوابی نمیاره

من ۳ تا قرص میخورم ۴ تا بود یکیش قطع کرد ولی خب از چند تا دکتر پرسیدم چاق میکنه خصوصا یکیش که قطعش هم نمیکنه برا من قطعش کنه انگاری اثر بقیه هم کم میشن یه مدت نخوردم که چاق نشم ۷ کیلو اضاف شدم یهویی ولی دوباره خوردم بیخیال وزن شدم پر خوابی هم که نیاورده واسه من اتفاقا ساعت خوابم تنظیم شد زودتر میخوابم اکثر شبا

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من ۳ تا قرص میخورم ۴ تا بود یکیش قطع کرد ولی خب از چند تا دکتر پرسیدم چاق میکنه خصوصا یکیش که قطعش ه ...

نگفتی اسم اینا چیه من والپروات خوردم ۱۰ کیلو اضافه کدوم یه ماه 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من هم همشو دارمو اضطراب صبحگاهیاز 5 یا 6 صبح یک حال بدی میاد سراغم که از شدت اضطراب نفسم میخواد قطع ...

باید تو هم دارو مصرف کنی هر چی زود تر بری دنبال درمان خیلی بهتره

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

نه جسمی نیستیکی از دلایلش اینه چندین بار پشت گوشی خبرای بد شنیدمو کلا اتفاق های بد برام به طریق های ...

شربت زعفرون گلاب درست کن خیلی خوبه آرامش میده من خیلی این حالت بهم دست میداد با این شربت یکم آروم میشدم زیاد تو مجازی نچرخ هروقت تپش قلب گرفتی دست و صورتت با آب سرد بشور نفس عمیق بکش