با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
من دوقطبی دارم تورو خدا بگو قرص چی میخوری ک چاق نمیکنه و پرخوابی نمیاره
من ۳ تا قرص میخورم ۴ تا بود یکیش قطع کرد ولی خب از چند تا دکتر پرسیدم چاق میکنه خصوصا یکیش که قطعش هم نمیکنه برا من قطعش کنه انگاری اثر بقیه هم کم میشن یه مدت نخوردم که چاق نشم ۷ کیلو اضاف شدم یهویی ولی دوباره خوردم بیخیال وزن شدم پر خوابی هم که نیاورده واسه من اتفاقا ساعت خوابم تنظیم شد زودتر میخوابم اکثر شبا
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
نه جسمی نیستیکی از دلایلش اینه چندین بار پشت گوشی خبرای بد شنیدمو کلا اتفاق های بد برام به طریق های ...
شربت زعفرون گلاب درست کن خیلی خوبه آرامش میده من خیلی این حالت بهم دست میداد با این شربت یکم آروم میشدم زیاد تو مجازی نچرخ هروقت تپش قلب گرفتی دست و صورتت با آب سرد بشور نفس عمیق بکش