2777
2789
عنوان

کدوم و انتخاب کنم🙂🙂🙂🙂

132 بازدید | 24 پست

من بین انتخاب دوتا رشته گرافیک و معماری موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم بهتره علاقم تقریبا یکسانه نسبت به هر دو رشته

اما میگن معماری خیلی طول میکشه تا به درامد برسی از طرفی گرافیک در حال حاضر بازار کارش رو به رشد و خیلی از شرکت ها حقوق خوبی به گرافیست میدن در کنار کار تو شرکت میشه پروژه هم گرفت در کل شنیدم ماهی ۵۰_۶۰تومن هم میشه از طریق این شغل داشت

اما معماری رو هم خیلی دوست دارم

چیکار کنم به نظرتون

کاربری گاهی دست دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر خالم گرافیک اونم بهترین دانشگاه رفت !!! کلی هزینه کرد الان کفش فروشی زده !!!!!

برا عکاسی‌ درآمد داره ولی زیاد نه 

یک مدتم کلاس برا بچها میزاشت برا نقاشی بهش نمیصرفید

من دختر خالم گرافیک اونم بهترین دانشگاه رفت !!! کلی هزینه کرد الان کفش فروشی زده !!!!!

چطور یه خانومی چند روز پیش دیدم میگفت ماهی ۱۰۰ میلیون درامد داره!

کاربری گاهی دست دوستمه

چرا؟معماری همش خلاقیت و مهارت این زیاد به دانشگاه ربط نداره

اره عزیزم ولی 

کلا جز اون دسته شغلهاس که دولتی معتبرتره

من خودم عاشق معماریم  دوس داشتم ریاضی بخونم برم معماری ولی خانوادم نذاشتن و رفتم تجربی

الان که قراره برم آزاد معماری انتخاب نمیکنم چون ازنظرمهاجرتم مشکله ازادش

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

ببین من گرافیک میخونم الان ترم ۳ گرافیکم بازار کار خرابه اتفاقا و هر چی زمان میبره معماری هم زمان میبره گرافیکم زمان میبره باید ببیتی به کدون علاقه داری گرافیک رنگ و طراحی و اینا داره ولی معماری پرسپکتیو داره و... و رنگ و اینا نداره بجه های معماری خشک ترن گرافیک بچه هاش پایه ترن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
چطور یه خانومی چند روز پیش دیدم میگفت ماهی ۱۰۰ میلیون درامد داره!

بستگی داره کارت چقدر خوب باشه الان کار پیدا کردن سخته

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اره عزیزم ولی کلا جز اون دسته شغلهاس که دولتی معتبرترهمن خودم عاشق معماریم دوس داشتم ریاضی بخونم بر ...

از نظر مهاجرت به دانشگاهت گیر نمیدن ازاد و دولتی فرق نداره معدل مهمه و نمره ایلتس اتفاقا  ازاد بخونی دیگه لازم نیست واسه پول بدی مدرکت رو ازاد کنی

از یکی که دولتی میخوند شنیدم میگقت یکی از استادها میگفت بچه هایی که معماری رو ازاد میخونن معمولا خلاقیتشون بیشتره

منم چون دیپلم تجربی دارم مجبورم برم ازاد نمیشه یه سال صبر کنم دوباره کنکور بدم

کاربری گاهی دست دوستمه