2777
2789

هیشکی دوسم نداره حتی بچه ها حتی پیرمرد پیرزنا هم اونو دوسدارن هرجا با هم میریم ب اون توجه و محبت بیشتری نشون میدن اگه نباشه همش اسم اونو میارن و سراغشو میگیرن ولی برای من بیشتر یا غیبت میکنن یا زیراب زنی در حالیکه من ادم سرو ساکتی ام

هر دومون عقدیم تو مدتی ک من عقد بودم بابام بهم زنگ نمیزد فوقش یکی دوبار ولی خواهرم اگ یه روز نباشه روزی چند بار بهش زنگ میزنه مامانم به من میگه تو شبیه پیرزنایی یه گوشه ساکت میشینی وقتی خواهرت خونه نیست انگار خونه خرابه هست حتی شوهر اون عاشقشه یه روز بدون اون نمیمونه هیجا بدون اون نمیره ولی من شوهرم ولم کرده منو نمیخاد حتی یه زنگ خالی هم بهم نمیزنه جواب پیامم نمیده کلا با من زندگی نمیکنه

من خیلی بدبختم💔کاش میمردم حتی اگ بمیرمم هیشکی بخاطر خودم نمیاد بخاطر پدرو مادرم شاید بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی دارم روحیاتم داغونه حوصله هیچی رو ندارم دلم میخاد از پیششون برم ولی جایی ندارم برم حتی شوهرمم حاضره هر روز و شب کار کنه و  خونه رفیقاش بخوابه ولی با من زندگی نکنه

من یه چیزی رو فهمیدم خودت رو احتمال زیاد دوست نداری پس احتمالا با خدا هم رابطه دوستانه ای نداری و طبیعتا دیگران هم عکس العمل بدی خواهند داشت

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم

یک سوال بپرسم؟ احساس خودت نسبت به خودت چیه؟؟ تو خودتو دوست داری؟؟تا زمانی که ما به خودمون عشق نورزیم و به خودمون توجه نکنیم دیگران هم چنین حسی به ما ندارن..و اینکه حتما با یک مشاور در ارتباط باش روحیه ات بهم ریخته عزیز

قربونت برم الهی ناراحت نباش شاید این به خاطر شخصیت فعالتریه که خواهرت داره و نبود حضورش بیشتر حس میشه من دقیقا حرفاتو زندگی کردم اینکه همیشه گزینه دو باشی تو یه خونه سخته ولی میتونی تغییرش بدی وضعیتو همون‌طور که من تونستم قدم اول اعتماد به نفسه واقعا کمتر کسی به موضوع اعتماد به نفس در حدی که لازمه توجه می‌کنه و خیلی از مردم متوجه اهمیت شدید این نیستن 

اعتماد به نفسو تقویت کن دختر جون

درونگرایی و خواهرت برونگرا؟

این چه شخصیت مزخرفیه از بچگی ولم نمیکنه بخدا دست خودمم نیست اینقد بی انرژی و ساکتم هیشکی خوشش نمیاد ازم حتی محل کارمم همکارام پشتم حرف میزدن انگار یه موجود عجیب غریبم 

اره

فکر کنم به همین خاطره. در شرایط دیگه تجربه کردم و کاری نمی‌شه کرد چون دوست ندارم تغییر کنم.🥲

شما اگه خواستی کلاس فن بیان، دایره‌ای دوستان بزرگتر، شروع کننده‌ی صحبت بودن، تعارف و.. احتمالا تأثیر گذار باشه.

من یه چیزی رو فهمیدم خودت رو احتمال زیاد دوست نداری پس احتمالا با خدا هم رابطه دوستانه ای نداری و طب ...

نه اتفاقا نماز میخونم و روزه میگیرم با خدا هم درد دل میکنم و ازش گله هم میکنم