2777
2789
عنوان

شما عصرونه میخورین

136 بازدید | 18 پست

با چی خودتونو سیر میکنین تا شام

من این ساعت خیلی ضعف میکنم ساعت یک ناهار میخورم ولی اینموقع گشنم میشه ساعت نه اینا شام میخوریم

باردارم نیستم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

4ناهار خوردم

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چای و تنقلات کنارش 

سوهان اگر باشه 

باسلوق 

چیزای اینجوری 

میوه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ما ک شامم تعطیله همیشه

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

بله حتما یه چیزی میخورم ،نخورم ضعف میکنم،میوه ای ،چایی بیسکویتی،نون پنیر سبزی ،یا....

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

واای گشنتون نمیشه؟ینی هیچی نمیخورینمن اصلا تحمل گشنگی ندارم

نه نمیخورم تازه تعجبم ازوناست ک روزی دووعده میخورن

معمولا ضعف کنیم میوه چایی نون پنیر تخم مرغ اپز همین میخوریم سبک میخابیم

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱