2777
2789

سلام دوستان من حدودا ۳ سالی میشه که تو یه شهر دیگه ای ساکن شدم . از اول واسم زندگی توی این شهر واقعا سخت بود و گفتم با گذشت زمان عادت میکنم و بهتر میشه شرایط ... ولی هنوزم بعد ۳ سال واسم عادت نشده !!

انگار زندگی نمیکنم ... نمیدونم چه جوری بگم ... انگار از وقتی عروسی کردم حرکت زمان واسه من قفل شده ...

یه حسیه ... یه حالیه... هنوز قبول نکردم اینجا محل زندگیمه ...

قبلا پر از انرژی،  انگیزه و شور و نشاط بودم 

کلی میخندیدم

الان ساده ترین کارها رو به زور باید انجام بدم ، کم حرف شدم ‌..

واقعا زندگی تو غربت خیلی سخته حداقل واسه منی که خیلی وابسته خانوادم بودم ...

انگار یهویی رها شدم 

بی پناه شدم 

تنها شدم 

هر وقت با خودم میگم پاشم برم بیرون یهویی میبینم چه قدر تنهام ... 

ممنون میشم اگه راهکاری دارین بگین چون واقعا دارم عذاب میکشم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بپذیری بقیه زندگیت اینجاس از وابستگیت کم کن اینقد بع خانوادت فکر نکن منم دوستی چیزی ندارم تنهام ...

نمیدونم چه جوری باید این کارو کنم ... خسته شدم دیگه از این شرایط

نمیدونم چه جوری باید این کارو کنم ... خسته شدم دیگه از این شرایط

یعنی سه سال عادت نکردی ؟ 

از محیط شهر ک داخلش هستی هم استفاده کن کلا با محیطش ارتباط برقرار کن برو بیرون 

تو خونه نشین 

من خودمم تو غربت زندگی می‌کنم تازه دیروز از شهری که از جون و دلمم بیشتر دوستش دارم اومدیم تهران بدترین خاطره رو تو تهران دارم احساس میکنم حالم گرفتست دیشب هم تاپیک گذاشته بودم اگه ببینید خیلی سخته تو غربت زندگی کردن ولی یجوری باید خودتو سرگرم کنی چی میشه کرد؟ 

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

عزیزم میشه بگی کدوم استانی 

و اینکه برای همیشه باید توی این شهر زندگی کنی 

فاصله ی شهری که هستی با شهر خانوادت چقدره 

چند سالته 

تحصیلات و چه هنری بلدی 

شغل همسرت آزاده یا دولتی 

اینارو پرسیدم تا بتونیم بهتر راهنماییت  کنیم 

آدم بلاخره زادگاهشو دوست داره چون من تو اردبیل به دنیا اومدم اونجارو خیلی دوست دارم بهترین خاطره بهترین آب و هوا حال خوب چندروز پیش اونجا بودیم خیلی خوب بود ولی حیف شد🙃

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل