2777
2789
عنوان

موهامو چه مدلی کوتاه ک ن م؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
دکلره رو پیش هر ارایشگری نباید بری  مبارکت باشه حالا سرت سبک میشه حس خوبیه ولی حیف موهات

دوهفته روش فکرکردم تارفتم کوتاش کردم..بخداتموم موهام وکف سرم سوخت دکلره کردم دیگه داغ گذاشتم روی دستم دکلره نکنم.

دوهفته روش فکرکردم تارفتم کوتاش کردم..بخداتموم موهام وکف سرم سوخت دکلره کردم دیگه داغ گذاشتم روی دست ...

آرایشگرت ناشی بوده موهات و سوزونده 

فدای سرت دوباره بلند میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخداچی بوداون.الان همش موهام آزاده وبازمیزارمش.البته من چندسال یه بارکوتاه میکنم اینم برای تنوع ...

هيچ وقت نزار موهات خيلي بلند بشه 

اينو تجربه بهم ثابت كرد 

من عاشق موهاي بلند و پرپشتم 

ولي خب به شرطي خوبه كه اكثر وقتا مو باز باشه وقتي دم اسبي ببندي به مرور سنگيش باعث ميشه جلوي موهات كشيده بشه كم كم بريزه همين كه سردرد ميگيري 

هميشه همين كار رو بكن 

هر سال يه مقدار بزن 

هم مو خوره نميگيره 

هم كم پشت نميشه 

از الان به فكر سال هاي پيريت هم باش

من انقدر الان پشيمونم كه به حرف مامانم گوش نكردم 

همش بهم ميگفتا بيا كوتاه كن 

كم پشت ميشه 

من همش به قشنگي كار داشتم 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
هيچ وقت نزار موهات خيلي بلند بشه  اينو تجربه بهم ثابت كرد  من عاشق موهاي بلند و پرپشتم&n ...

دقیقا  من الان جلوی سرم یکم خالی شده..ولی شوهرم میگه آدم استرسی هستی بخاطرهمین ریزش موداری.

دقیقا    من الان جلوی سرم یکم خالی شده..ولی شوهرم میگه آدم استرسی هستی بخاطرهمین ریزش مودا ...

منم خيلي استرسي هستم تو دوران دانشگاه هم شروع شد ريزش موم از بس حرص درس ميخوردم 

ولي خب كشيدنه مو هم بي تاثير نيست 

قشنگ حس ميكنم وقتي محكم ميبندم كشيده ميشه 

خب به مرور ريشه مو ضعيف ميشه 

هميشه هم سعي كن كش رو آروم ببندي 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
منم خيلي استرسي هستم تو دوران دانشگاه هم شروع شد ريزش موم از بس حرص درس ميخوردم  ولي خب كشيدنه ...

من بیشترکلیپس میزنم ازاین کوچیکا.من بخاطربچه دارنشدم الان سه ساله ریزش موم شدیدشده دیگه اعصاب وروان برام نمونده.

من بیشترکلیپس میزنم ازاین کوچیکا.من بخاطربچه دارنشدم الان سه ساله ریزش موم شدیدشده دیگه اعصاب وروان ...

خوب ميكني 

آخي عزيزم 

انشالله خدا تو سال جديد يه ني ني خوشگل بهت بده 🙏🙏🦋😍

شايد كمبود آهن داري يه آزمايش بده منم به مدتي ريزش دارم چكاب دادم هنوز جوابش نيموده