2777
2789
عنوان

موهامو چه مدلی کوتاه ک ن م؟

209 بازدید | 23 پست

موهام بلنده و پاییناش کمی موخوره داره.هم میخوام موخوره ها حذف شه و هم موهام مرتب شه باسلیقه.قد موهامم زیاد کم نشه

به ارایشگر چه مدلی بگم بزنه؟

سلام تکه ایی

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام تاکمرم بودتقریبا..دیروزرفتم مصری زدمش تاکنارگوشم.اینقدرقیافم بانمک شده که نگو.

عكس لطفا😂

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
الان داغی نمیفهمی فردا پشیمون میشی مو تا کمر و مصری کردی ؟😨😱

آخه خیلی وقت پیش دکلره کرده بودم موهام سوخته بود.گذاشتم یکم رشدکنه بعدرفتم اون قسمت زردش روریختم دیگه خسته شده بودم ازقسمت دکلرش.

اجازه ندارم عکس بزارم.

😢😢😢

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
آخه خیلی وقت پیش دکلره کرده بودم موهام سوخته بود.گذاشتم یکم رشدکنه بعدرفتم اون قسمت زردش روریختم دیگ ...

نه خوب كردي كوتاه كردي عزيزم 

اصلا لازمه كوتاهي 

فكر نكن 

منم موهام يه زماني خيلي بلند بود رو باس نم بود گيس ميكردم انقدر خوشگل و پر بود 

از بس سنگين شده بود سردرد ميگرفتم 

انقدر همونجوري موندم آخر موهام رو چش زدن هم كم پشت شد هم بخاطر سنگيني از جلو موهام يكم ريخته 

الان هم كج ميكنم جلوي موهام رو 

آخه خیلی وقت پیش دکلره کرده بودم موهام سوخته بود.گذاشتم یکم رشدکنه بعدرفتم اون قسمت زردش روریختم دیگ ...

دکلره رو پیش هر ارایشگری نباید بری 

مبارکت باشه حالا سرت سبک میشه حس خوبیه ولی حیف موهات 

نه خوب كردي كوتاه كردي عزيزم  اصلا لازمه كوتاهي  فكر نكن  منم موهام يه زماني خيلي ...

آره بخداچی بوداون.الان همش موهام آزاده وبازمیزارمش.البته من چندسال یه بارکوتاه میکنم اینم برای تنوع وسوختی موم کوتاه کردم.