2777
2789
عنوان

هفته هفدهم بارداری

53 بازدید | 7 پست

بچه ها من تو انومالی نفخ زیادی داشتم اول نتونستن چیزی رویت کنن بعد هم به سختی میخواستم ببینم کسی مشابه من بوده جنسیت جنینن و اطلاعاتش درست بوده یا مجدد انجام دادید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا بهت گفتن نفخ داری؟

اره اونجا گفت چی خوردی هیچی دیده نمیشه از صورتش اینا و از مغزش برو آب بخور دستشویی برو اینا بعد من رفتم گفتم اگ دیده نمیشه فردا بیام ولی نذاشت بیام بیرون از طرفی همون اولین بار که خوابیدم سریع جنسیت گفت ولی بعدش گفت چی خوردی چیزی دیده نمیشه سری دوم اندازه اینا گفت ولی راجب انگشت ها چشم مچ و لب اینا نگف جای معروفی هم بود ولی باز نگرانم 

خود دکتر بهت چیزی نگفت؟

بله  اونجا گفت چی خوردی هیچی دیده نمیشه از صورتش اینا و از مغزش برو آب بخور دستشویی برو اینا بعد من رفتم گفتم اگ دیده نمیشه فردا بیام ولی نذاشت بیام بیرون از طرفی همون اولین بار که خوابیدم سریع جنسیت گفت ولی بعدش گفت چی خوردی چیزی دیده نمیشه سری دوم اندازه اینا گفت ولی راجب انگشت ها چشم مچ و لب اینا نگف جای معروفی هم بود ولی باز نگرانم 

بله اونجا گفت چی خوردی هیچی دیده نمیشه از صورتش اینا و از مغزش برو آب بخور دستشویی برو اینا بعد من ...

اگه نمیدید یا مشکلی بود احتمالا خودش میگفت برو یه روز دیگه بیا حتما چیزایی که باید چک میشده چک کرده

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40