2777
2789

بچه ها من دوتا دندون نیش رو کلا مادرزادی نداشتم خب,  فقط دندون شیری شو داشتم اصلیاشو کلا نداشتم . 

بعد الان می‌خوام ارتودنسی کنم دوتا دکتر رفتم دوتا نظر مختلف داشتن ، یکیشون گفت همون دندون های عقبی خودت رو میکشم جلو فاصله دندونات رو می‌بندم . 

یکیشون گفت اول ارتودنسی میکنم برات فاصله اون دندونا رو نگه میدارم تهش دوتا ایمپلنت بذاری جای دندونایی که نداری .

بنظرتون کدومش عاقلانه تره ؟ 

ایمپلنت درد داره ؟ غیر طبیعی نمیشه ظاهرش ؟ بعد از چند سال خراب میشه ؟

ایم پلنت درد داره عمل جراحیه. اما دندون دائمی هست و غیر عادی هم نمیشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما انجام دادید ؟ چند سال پیش ؟

ده سال 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نه فاصله جالب نمیشه چون دندون نیش اصلا شکلش فرق داره با عقبی جایگزین نمیشه همون ایمپلنت قشنگ تر میشه ...

قیافش برام مهم نیست راستش اینکه کامل بسته بشه مهم تره . 

اونم دکتر گفت میشه قیافه شو یکم عوض کرد معلوم نباشه زیاد . 

در کل می‌خوام بدونم کدوم راه بنظر نتیجش بهتر میشه .

چون میگن ایمپلنت بعد از ۱۵/۲۰ سال نهایتا خراب میشه . 

اون وقت اگه استخون فک آدم هم خورده بشه باید بری پیوند استخوان و..... کلا ترسناک میشه ماجرا 😂😭

دندون جلویی هست یا عقبی ؟ چون من دندون قدامی هست . ممکنه فلزش از توی فک یا لثه معلوم بشه ؟

دندون نیش و آسیای کوچک . اگر ایم پلنت خوب دربیاد فلز مشخص نمیشه.‌

میگن عمرش نهایت ۲۰ سال ایناس درسته ؟

نه نشنیدم. دائمی هست.‌

درسته ممنون .چون لثه م توی اون قسمت خیلی کوچیکه ترسیدم معلوم بشه . درد داشت انجامش ؟

عمل بود حین عمل درد نداشت اما بعدش چرا