2777
2789

خانوما  اگه دوس داشتین دعا کنید برام خداااااا ابرومو حفظ کنه ابرومو نبره به خودش قسم توبه کردم هزار بار واسه یه گناهم

نمیدونم چیکار کنم ابروم نره اگه راهی بلدین دعایی چیزی بگبن دعاتون میکنم 

محتاج دعاتونم🥲🤍

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمانی کافیست عزیز

پس چرا تموم نمیشه؟

من چندساله پشیمونم دیگه نزدیک اون گناهم نرفته ولی هر روزم کابوسه همش کابوس میبینم ابروم بره همش میترسم خسته شدم

عزیزم توکل کن خدا مثل مردم نیست 

شما توبه کردی خدا خودشم ضمانت کرده می بخشم و هوای توبه کننده رو دارم 

غیر اینه؟

الانم بخشیده و بهت امنیت داده 

اگه قرار بود اذیتت کنه نغوذبالله تا الان آبروت میرفت

چرا آرامش نداری گلم

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

پس چرا تموم نمیشه؟من چندساله پشیمونم دیگه نزدیک اون گناهم نرفته ولی هر روزم کابوسه همش کابوس میبینم ...

منم این شمام 

میشه درخواست مو قبول کنی باهم حرف بزنیم 

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
پس چرا تموم نمیشه؟من چندساله پشیمونم دیگه نزدیک اون گناهم نرفته ولی هر روزم کابوسه همش کابوس میبینم ...

خودتون خودتون رو بخشیدید ? 

بعید میدونم چون این ترس از درون خودتون هست 

دعا کنید برام🩷 

عزیزم توکل کن خدا مثل مردم نیست شما توبه کردی خدا خودشم ضمانت کرده می بخشم و هوای توبه کننده رو دارم ...

عزیزم چون این کابوس تموم نشده اون ینفر میره پیش این و اون قضیه رو تعریف میکنه و دوباره حرفاش به گوشم میرسه😭همین امروز دوباره حرفاش به گوشم رسیده که رفته گفته

خودتون خودتون رو بخشیدید ? بعید میدونم چون این ترس از درون خودتون هست

من فقط توبه کردم عذاب وجدان ک دارم از خودم بدم میاد و پشیمونم توبه کردم ولی خدا چرای جلوی اون ینفرو نمیگیره؟ امروز رفته پیش ینفر دیگ گفته حرفاش ب گوشم رسیده

در دعای جوشن کبیر امده است یعنی کسی که توبه کند خدا گناهانش را پاک میکند ومیبخشد یا کریم الصف ...

ابروم ابروم میترسم ریخته بشه ای خدااااجونممم

با خدا معامله کن توبه کن بگو دیگه این کارو انجام نمیدی اونم ابروتو حفظ کنه شک نکن خدا مهربونه هر مید ...

معامله کردم توبه کردم پشیمونم چندساله اون کارو انجام ندادم ولی اثرات اون گناه ،از بین نرفته 😭