2777
2789
عنوان

حالم بده چون نامزدیمو به هم زدم

371 بازدید | 21 پست

سر مهریه طلا و خونه

من و نامزدم ۶ ماه با هم قبل خواستگاری با هم صحبت کردیم قرار شد دو سال اول زندگی بریم با مادر شوهر زندگی کنیم و مهریه هم ۱۴ سکه و طلا هرچقدر در توانش باشه وقتی اومد خواستگاری پدرم گفت باید برای دخترم خونه جدا بگیری،مهریه هم باید۲۰۰سکه باشه و طلا هم کمتر از ۳۰ گرم نباشه و اگه در توان داماد نیست فقط تو عقد یادداشت می کنیم من در طی چند ماهی که نامزد بودیم پدرم رو سر خونه و مهریه راضی کردم ولی سر طلا به نامزدم گفتم تو ۳۰ گرم رو قبول کن و نامزدم گفت نه من ۱۵ گرم میخرم و حاضر نیستم تو ضمن عقد ۳۰ گرم نوشته بشه و من هم دیگه تصمیم گرفتم ازش جدا بشم و حلقه نامزدیمو پس فرستادم الان عذاب وجدان دارم کاش زودتر این کارو میکردم و این همه وابستگی بوجود نمیومد بنظرتون کار من تاوان داره؟

نه عزیزم چه تاوانی من بعد ۵سال خانواده شوهرم هنوز درگیر سکه های مهرم هستن حالا انگار دارن بهم میدن

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدا به دلت آرامش بده 

به نظرم دو مورد و شما کوتاه اومدی طلا رو ایشون باید قبول میکردن 

کم لطفی اقا بوده 

به نظرم افرین به غیرت و غرورت

خوب کاری کردی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

ببین اولا درسته ازدواج هست و تجارت نیست اما دو طرف باید را بیان و برای این وصال تلاش کنند حالا تعداد دقیق سکه مد نظر این اما اینکه میخواستی بری با مادر شوهرت زندگی کنی ببخشید احمقانه ترین تصمیم بود و در مورد طلا هم در حد توان کافی بود 

اما گویا آقا پسر برای راضی کردن خانواده شما زحمتی به خودش نداده 

اما آفرین به خودت که احساس الان کنار گذاشتید و عاقلانه تصمیم گرفتی پسری که الان برات کاری نکنه بعد ازدواج امیدی نیست مخصوصا که میخواد با مادر زندگی کنه