2777
2789
عنوان

دخترایی که ورزش میکنید

152 بازدید | 19 پست

دوستان قیمت کلاسهای ورزشی کسی جدیدا اطلاعی داره؟

مثلا بسکتبال/والیبال/ورزش‌های گروهی؟

ماهانه هست یا چی؟

بعد نمیخوام حرفه ای کار کنم در حد بازی و فعالیت

یه توضیح مفصل میدین؟

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به باشگاهت ، خصوصی و نیمه خصوصی بودنش و حتی رشته ورزشی داره

ورزش های توپی گروهی مثلا انقلاب با حق عضویت  ۶-۷ تومن 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

بستگی به باشگاهت ، خصوصی و نیمه خصوصی بودنش و حتی رشته ورزشی دارهورزش های توپی گروهی مثلا انقلاب با ...

۶_۷ ماهانه؟

۶_۷ ماهانه؟

آره عزیزم ، فکر کنم حق عضویت ۳ تومن باشه نهایت

برای سه روز در هفته 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

آره عزیزم ، فکر کنم حق عضویت ۳ تومن باشه نهایتبرای سه روز در هفته

اها یعنی میشه ۱۲ روز درماه؟چه گرونه واقعا!

من اینجا چندجا رفتم مربی بوده و آموزشی و برای مسابقات و اینا بچه ها رو آماده میکردن

حق عضویت میشه همون که دل به خواهی و برای سرگرمی برم؟

اها یعنی میشه ۱۲ روز درماه؟چه گرونه واقعا!من اینجا چندجا رفتم مربی بوده و آموزشی و برای مسابقات و ای ...

آره دقیقا … حالا اجاره زمین تنیس و گلف و چیزای دیگش به شدت گرون کردن امسال نمیدونم اصلا کسی هنوز میره یا نه

حق عضویت هم برای هر کلاسی باید داشته باشی یه جورایی کارت شناسایی و حق ورود به مجموعه ست

که یه سری آفر و زمینه ها رایگان داره مثل جاده سلامت 

آره دقیقا … حالا اجاره زمین تنیس و گلف و چیزای دیگش به شدت گرون کردن امسال نمیدونم اصلا کسی هنوز میر ...

حق عضویت هم ماهانه و ۳ ماهه و ۶ ماهه و سالانه داره 

آره دقیقا … حالا اجاره زمین تنیس و گلف و چیزای دیگش به شدت گرون کردن امسال نمیدونم اصلا کسی هنوز میر ...

هم باید بگم چه خوب هم چه بد

برای ورزشای تیمی میخاستم که با این قیمت فکر نکنم واقعا بتونم فعلا

ممنونم از جواب دهی کاملتون

هم باید بگم چه خوب هم چه بدبرای ورزشای تیمی میخاستم که با این قیمت فکر نکنم واقعا بتونم فعلاممنونم ا ...

عزیزم جاهایی که ارزون ترم باشن هست ، اگه خودت یا پدرتون بیمه (تامین اجتماعی ، شهرداری ، نیروهای مسلح معلم و … ) هستید برو توی سایت اون بیمه ، ایکون مراکز ورزشی طرف قرارداد رو پیدا کن یا مستقیم توی گوگل سرچ کن ، یا یه هزینه خیلی کم بعضا رایگان کلاس هارو پیدا میکنی

عزیزم جاهایی که ارزون ترم باشن هست ، اگه خودت یا پدرتون بیمه (تامین اجتماعی ، شهرداری ، نیروهای مسلح ...

اها خیلی ممنونم ازت 

چه خوب برم ببینم پیدا میکنم چیزی❤️❤️