2777
2789

می خوام ارتو کنم پس فردا 

مسواک باید چن بار در روز بزنیم 😢

بیشتر مسواک معمولی بزنم یا مخصوص ارتودنسی ؟ 

وقتی میگن خوب مسواک بزن تا پوسیدگی ایجاد نشه خب دقیقا منظورشون بالا و پایین سیم هست زیرشو ک نمی تونیم بزنیم اونجا چی میشه 

ببخشید اینقدر پرسیدم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین دیروز ارتو کزدم از کاربری زنبق ۱۳۷۲ پیدات کردم😂

عززززیززم😘

آخر  من رفتم مسافرت انجام ندادم 

هی منتظر بودم بزنگن  

نمیدونم چرا همیشه معطل میشم قبل ۵ ماه منتظر بودم ب کلینیک دیگ زنگ بزنن نزدن قالب کشی  کردن همچی 

دوباره پولامو گرفتم رفتم ی کلینیک دیگ باز همین بساط تا الان ک رفتم مسافرت انشالله برگشتم ببینم چجوریه 

تو چی راضی هستی درد داشت ؟ 

عززززیززم😘آخر من رفتم مسافرت انجام ندادم هی منتظر بودم بزنگن نمیدونم چرا همیشه معطل میشم قبل ۵ ما ...

فدات گلم به نظرم دنبالش باش من خودم خیلی هیجان داشتم 

با امروز دو‌روزه که رو‌دندونامه روز اول که اصلا درد نداشتم اما خیلی به سختی هم تونستم چیزی بخورم اصلا بهشون عادت ندارم 

دیروز صب تا ظهر یه مقدار درد داشتم انگار کسی داش دندونامو فشار میداد اما قابل تحمل بود فعلا فک‌بالام رو گذاشته و نیاز به کشیدن دندون هم هس اما پله پله میره جلو  

عززززیززم😘آخر من رفتم مسافرت انجام ندادم هی منتظر بودم بزنگن نمیدونم چرا همیشه معطل میشم قبل ۵ ما ...

خیلی کمتر از قبل میتونم بخورم و محدود میشه ادم و رسیدگیشم که به کنار هی با خودم میگم کاش زود تموم شه بشینم همه چی رو دو لپی بخورم 😂😂 واقعا از این بابت سخته

خیلی کمتر از قبل میتونم بخورم و محدود میشه ادم و رسیدگیشم که به کنار هی با خودم میگم کاش زود تموم شه ...

😂😂😂وای برای ما شکموها واقعا سخته هی باید همچیو له و ریز کنیم😂😂

اره عزیزم باید هی دنبالش باشم 

دو سال زیادع هر چه زودتر بهتر 

انشالله نتیجه عالی بگیری گلم