2777
2789

منم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

در نجوم و فال‌بینی, جایگاه سیارات و انرژی‌های مرتبط با آنها در چارت تولد می‌تواند بر شخصیت، رویدادهای زندگی و حتی سلامت افراد تأثیر بگذارد. مفاهیم انرژی مثبت و منفی در این زمینه به این صورت هستند که هر سیاره‌ای ویژگی‌ها و انرژی‌های خاص خود را دارد. زمانی که یک سیاره در وضعیت خوب و مساعدی قرار دارد، انرژی مثبت آن سیاره به فرد منتقل می‌شود و در صورت قرارگیری در وضعیت نامساعد، انرژی منفی آن سیاره بروز می‌کند. 

جایگاه سیارات:

موقعیت سیاره:

موقعیت هر سیاره در یک علامت زودیاک (برج) و خانه خاصی از چارت تولد، نشان‌دهنده نحوه بروز انرژی آن سیاره است.

ارتباطات سیاره‌ای:

نحوه ارتباط سیارات با یکدیگر نیز بر انرژی کلی چارت تولد تأثیر می‌گذارد. زاویه‌های مثبت (مثل مثلث، سکستایل) نشان‌دهنده هماهنگی و انرژی مثبت است، در حالی که زاویه‌های منفی (مثل مربع، اپوزیسیون) ممکن است نشان‌دهنده چالش و انرژی منفی باشند. 

انرژی مثبت:

زمانی که یک سیاره در یک موقعیت خوب و در ارتباط با سیارات دیگر در وضعیت مثبتی قرار دارد، انرژی مثبت آن سیاره در زندگی فرد بروز می‌کند.

به عنوان مثال، اگر سیاره زهره در یک موقعیت خوب در چارت تولد قرار داشته باشد، ممکن است فرد از نظر روابط عاطفی و مالی موفق باشد. 

انرژی منفی:

وقتی یک سیاره در وضعیت نامساعدی قرار دارد (مثلاً در یک علامت یا خانه نامناسب یا در ارتباطات منفی با سیارات دیگر)، ممکن است انرژی منفی آن سیاره در زندگی فرد بروز کند. 

به عنوان مثال، اگر سیاره مریخ در یک وضعیت نامناسب قرار داشته باشد، ممکن است فرد با مشکلات مربوط به خشم، پرخاشگری یا کمبود انرژی مواجه شود. 

همچنین، اگر سیاره‌ای "آشتا" (سوخته) باشد (یعنی نزدیک به خورشید و از دید ناظر زمینی پنهان باشد) ممکن است انرژی منفی آن سیاره به طور قابل توجهی افزایش یابد. 

مثال:

در مورد زحل، که با محدودیت‌ها، مسئولیت‌ها و ساختارها مرتبط است، اگر در یک وضعیت نامناسب قرار داشته باشد، ممکن است فرد با مشکلات مربوط به ترس، اضطراب، یا عدم انعطاف‌پذیری مواجه شود. در مقابل، اگر در یک وضعیت خوب قرار داشته باشد، می‌تواند نشان‌دهنده نظم، مسئولیت‌پذیری و موفقیت در کارهای جدی باشد. 

نکته:

درک انرژی‌های سیارات و نحوه تأثیرگذاری آنها بر چارت تولد می‌تواند به افراد کمک کند تا نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و با آگاهی بیشتری در زندگی‌شان عمل کنند.

در نهایت، این مفاهیم بر اساس باورها و اعتقادات مرتبط با نجوم و فال‌بینی هستند و نباید به عنوان حقایق علمی قطعی در نظر گرفته شوند،به گفته سایت آستروولوژی. 

دختر مازندرانم