2777
2789
عنوان

قرص لاغری ادیوس گلد طلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 48098 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اقا نمایندگی اصلیش قشمه ‌من از اونجا گرفتم ۳۰۰هزار ادیوس گلد بارکد حرارتی هم داره اصله اصله همه سایت هایی که قرص ادیوس میفروشن از اونجا به صورت عمده ای میگیرن اینم شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹واتس اپ وتلگرام

سلام بچه ها من از این قرص استفاده کردم واقعا عالیه تضمینی ۱۵کیلو کم میکنه اصلا هم اذیت نشدم البته اگه اصلیش گیر بیادمن یکی از اشناهامون شماره یکی رو بهم داد که ازش گرفتم واقعا اصلی بود وخیلی خوب جواب داد شمارشو میزارم کسی خواست استفاده کنه فقط اسمشو نمیدونم۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام بچه ها من از این قرص ادیوس استفاده کردم واقعا عالیه تضمینی ۱۵کیلو کم میکنه اصلا هم اذیت نشدم البته اگه اصلیش گیر بیادمن یکی از اشناهامون شماره یکی رو بهم داد که ازش گرفتم واقعا اصلی بود وخیلی خوب جواب داد شمارشو میزارم کسی خواست استفاده کنه فقط اسمشو نمیدونم۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام اقا نمایندگی اصلیش قشمه ‌من از اونجا گرفتم ۳۰۰هزار ادیوس گلد بارکد حرارتی هم داره اصله اصله همه ...

بچه ها من با این شماره تماس گرفتم و قرص سفارش دادم یه پسورد و کد داشت که زدم تو سایت ادیوس تایید شد و قرصشم واقعا محشره اشتهامو کاملا صفر کرده البته بامن ۴۳۰حساب کرد گفت گرون شده به نظر من که ارزششو داشت واقعا....ممنون از راهنماییت 

سلام بچه ها من از این قرص استفاده کردم واقعا عالیه تضمینی ۱۵کیلو کم میکنه اصلا هم اذیت نشدم البته اگ ...

سلام منم با همین شماره ای که شما گذاشتید تماس گرفتم و قرص ادیوس سفارش دادم واقعا قرصهاش اصل بود مرسی از راهنماییت

سلام اقا نمایندگی اصلیش قشمه ‌من از اونجا گرفتم ۳۰۰هزار ادیوس گلد بارکد حرارتی هم داره اصله اصله همه ...

سلام منم به همین شماره ای که شما گداشتید تماس گرفتم و قرص ادیوس سفارش دادم واقعا قرص هاش اصلی بود و ۱۲کیلو کم کردم ممنون از راهنماییت منم شماره اون نمایندگی رو میزارم کسی خواست ازاونجا بخره اصلیه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

تمام قرص های لاغری فقط کاراییشون اینه که اشتها رو صفر میکنه با شکم خالی !

من هم یه کپسولی از عطاری گرفته بودم انگار سنگ تو شکم بود !! تا گردن احساس خفگی میکردم میخواستم بیارم بالا نمیتونستم انگار کلی غذا خورده بودم در معرض ترکیدن بودم !! من چیزی نمیخوردم بعد کپسول چون اشتها نداشتم سیر بودم ورزشم نمیکردم تاثیر خاصی ندادم بعد از چندتا دونه مصرفم قرصو انداختم. هی مامانمینا میگفتن اینا چیه خریدی. همون زمانم تلویزیون نشون میداد عطاریا چطور سر مردم کلاه میزارن 😬

💃💃💃💃

سلام دوست عزیز مرسی بابت راهنماییت من با اون شماره تماس گرفتم و ادیوس سفارش دادم واقعا قرص هاش اصلی بود و تا الان که استفاده کردم ۷کیلو کم کردم منم شماره نمایندگی رو میزارم دوستان خواستن استفاده کنن۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹