2777
2789

سلام بچه ها حالت خوبه نمیدونم شما هم حس میکنید یانه ولی چند روزی هست نفس تنگی گرفتم بچه هامم همش سرفه میکنن از خونه نمیتونم برم بیرون یک هفته هست زیاد رفت امد نمیکنم خیلی هوا الوده هست همیشه گلوم میسوزه خودم به جهنم دلم برای بچه هام میسوزه خیلی سرفه میکنن نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭

حالا یه کم،  یه ذره بهتر شده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هوای پاک میخوای و دوست داری نفس راحت داشته باشی و میخوای هوای اون شهر خنک باشه بیا اردبیل☺️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

ای واییی استارتر منم تازه اومدم تهران گلوم داره میسوزه فکر کردم فقط من اینطوریم😬😮‍💨

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

خونه پر از گرد و خاک 

الان کل خونه و بالکن رو تمیز کردم 

هر روز دارم گرد و خاک پاک میکنم از خونه  

خسته شدم 

اصلا یه وضعیه 

ماشین رو از اینور میشوری از اون ور یه لایه خاک سفید میشینه روش 

ماشین مشکی انگار سفیده😑

پیج 

خونه پر از گرد و خاک الان کل خونه و بالکن رو تمیز کردم هر روز دارم گرد و خاک پاک میکنم از خونه خسته ...

وووای عزیزم این چند روزه نمیتونستم نفس بکشم اگر از خونه برم بیرون میمیرم 

خیلی بد خیلی 😭😭😭

احساس میکنم انگار اکسیژن وجود نداره تو تهران نفس مصنوعیه😐😂

احساس میکنم انگار اکسیژن وجود نداره تو تهران نفس مصنوعیه😐😂

اره بخدا ابجی تازه منم که الرژی دارم و حساسیت شدید زود نفس تنگی میگیرم ترسیدم خدایی نکرده بیمارستانی بشم الان خداروشکر حالم بهتره 

اره بخدا ابجی تازه منم که الرژی دارم و حساسیت شدید زود نفس تنگی میگیرم ترسیدم خدایی نکرده بیمارستانی ...

آخیی آره خیلی سخته عزیزم ان شالله خوب میشه خدا هیچکس و آواره ی بیمارستان نکنه الهی آمین نگران هم نباش و تلقین نکن به خودت زود همه چی اوکی میشه، خداروشکر💋🥰❤️ 

آخیی آره خیلی سخته عزیزم ان شالله خوب میشه خدا هیچکس و آواره ی بیمارستان نکنه الهی آمین نگران هم نبا ...

اره عزیرم قوربونت برم خیلی ممنونم ازت گل مهربونم❤️❤️❤️❤️سلامت باشی ابجی جونم