2777
2789

بچه ها شوهرم پول نداره . تنبل و بی عرضه س . هیچ وقت نمیتونه چیزی برای خونه بخره . من یکم پول دارم حدود ۶۰ تومن . خودم کار کردم این پولو دراوردم . مبلام برای جهیزیه ام هست . خیلی کثیف شده و کهنه هست یکمی ‌ . ب نظرتون خودم مبل بخرم یا اصلا برای این چیزا خرج نکنم و ب خودم برسم ؟ الان خیلی داغونم موهام گره افتاده و وز شده . تا حالا برای خودم هیچ خرجی نکردم . در بدترین وضع ممکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم مبل تازه میخواد ولی از اون بدم میاد . میگم الکی خرج این خونه نکنم . نمیدونم چیکار کنم

بدون شک کردن مبل بخر البته نه مبل گرون یک مقدار بزار تو خیالت بمونه یا برای خودت انگشتر بگیر میبینی که زندگی برات چقدر قشنگ تر میشه 😍

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

بدون شک کردن مبل بخر البته نه مبل گرون یک مقدار بزار تو خیالت بمونه یا برای خودت انگشتر بگیر میبینی ...

مرسی عزیزم .مبلو امشب خریدم . ۳۰ تومن شد . با بقیه پولم انگشتر میخرم اخه جز حلقه انگشتر ندارم خوب شد گفتی