2777
2789
عنوان

یه کرم سفید کننده بدن بگید

62 بازدید | 13 پست

صورتم خوبه بدنم مخصوصا ب ا س ن م تیره اس و جاهای حساس انگار ن انگار پوست منه

کرم گاوی خوبه یا کرم میمون

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

عزیزم چرا خودتو دوست نداری تو خاصی بی نظیری و نکنه همینا رو میگی و الکی همه چیو خراب میکنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم روشن کننده لافارر پن ضد لک و روشن کننده درمالیفت

از درمالیفت جواب گرفتی عزیزم ؟

من میزنم احساس میکنم روشن شده پاهام ولی باز فکر میکنم تبر زدم😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

روشن میشه ولی همیشه باید بزنی هرازگاهی

من چند وقتی میزنم ولی خب پشت سر همم یادم می‌ره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عزیزم چرا خودتو دوست نداری تو خاصی بی نظیری و نکنه همینا رو میگی و الکی همه چیو خراب میکنی

چیو خراب کردن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
چیو خراب کردن

با گفتن یا به رو اوردن جلوی همسر یا دیگران

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

با گفتن یا به رو اوردن جلوی همسر یا دیگران

نه ولی یه عالمه کرم پودر زده بودم به خودم به خوردش رفت

نه ولی یه عالمه کرم پودر زده بودم به خودم به خوردش رفت

خودتو دوست داشته باش تا دیگرانم دوستت داشته باشن  رنگ پوست مهم نیست مهم هنر زنانگی داشتنه

خودتو دوست داشته باش تا دیگرانم دوستت داشته باشن رنگ پوست مهم نیست مهم هنر زنانگی داشتنه

باهات موافقم❤️❤️❤️

باهات موافقم❤️❤️❤️

اگه موافقی پس حله