2777
2789
عنوان

عکس لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 30522 بازدید | 347 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو زیر سارافن میپوشم خب یا تونیک ساده سفید و یا شومیز سفید و مانتو خودشو نشون بده

منکه سفارش دادم ولی فک کنم با شومیز نشکی و شلوار یفید و شال سفید و کفش مشکی خوب بشه نظرتون چیه

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
درود عزیز دلم به نظرتون کدوم یکی از اینا بهتره

ممنون سلامت باشید محبت دارید. چشم میبینم میگم  منم گیر میکنم بیشتر وقتا هرچیزی به دلم نمیشینه خیلی میگردم تا یه لباس شیییک‌با قیمت مناسب پیدا کنم.

من اینو خریدم موندم با چی ست کنم

با شلوار مشکی و کفش سفید فک کنم خوب بشه 

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
بچه ها نظرتون راجع به این چیه خودم خیلی خوشم اومد

حریره؟ شوهری تون میذاره اینو بپوشی؟ ب درد عید نمیخوره ها خیلی بازه حالا نمیدونم شما اگه محدودیت ندارین تو پوشش خوبه قشنگه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
عه منم اینو خریدم لطفا رنگ روسری بگین باهاش

بمنم بگو باچی ست کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بچه ها نظرتون راجع به این چیه خودم خیلی خوشم اومد

بنظر منم هم نازه هم خاص و متفاوت ،،،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
عه منم اینو خریدم لطفا رنگ روسری بگین باهاش

سفید یا مشکی با کفشت ست کن