2777
2789
عنوان

عکس لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 30522 بازدید | 347 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

exirbag2017@ عزیزم این ادرس کامل این براب خودت یا کسی بفرست لینکش ابی میشه بزن روش میری داخل کانال م ...

اره گلم دستت درد نکنه خیلی عالی بود.

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
خانوما شما وقتی میخواین عکس بفرستین فرمتش رو عوض میکنین؟ بهم یاد بدین منم دلم میخواد عکس مانتو رو بذ ...

نه گلم منکه همینجور میفرستم روی عکس کنار شکلک توی ارسال نظر بزن میاد

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس
اينو خيلي دوست دارم قيمتش چند بود؟ از كجا ميتونم سفارش بدم

اینترنتیه گلم

ااای جووونم 😍😍

جونتون بی بلا جونتون بی بلاباشه. ممنون از مهرتون چشماتون قشنگ میبینه و قشنگ میخونه خوبی از خودتونه محبت دارین مهربانو انقدم خجالتم ندید. سپاسگذارم. بامدادتون نیک و روزگار به کامتون باشه همیشه در پناه ایزد یکتا همراه با خانواده محترمتون سلامت و نیک بخت و سربلند باشید. ایدون باد.🙂

بچه ها نظرتون راجع به این چیه خودم خیلی خوشم اومد

بسیار بسیار زیبا

من دانشجو دندانپزشکی هستم و بچه های کوچیک رو خیلی دوست دارم دوست دارم زود تر این چهار سال تموم شه تا کارم رو زود تر شروع کنم