2777
2789

من کلا تو زندگیم نماز نخوندم 

اما الان قلبم شدیدا بی تابه برای خوندم نماز شب

دلم میخواد از خوندن نماز شب شروع کنم.

ممنون میشم تجربیاتتون رو در خصوصش بگید. 

خدا رو میشه بیشتر حس کرد اینجوری؟

چشم‌دل ادم روشن میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من خودم تازه شروع کردم اونم هرشب ک بیدار باشم نه پشت هم 

سه رکعتشو می خونم شفع و وتر رو 

باشد که خدا قبول کنه و توفیق بده مداوم بشه 🫠🫠🫠

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

میفهمم دلت اینو میخواد

ولی اول از همه واجبات اون هم مثل همون بهت ارامش میده

اگه مستحب رو انجام بدی واجب رو نه

مثل بچه ای میمونه که مامانش مدرسه نمیفرسته و بی سواده ولی تو خونه داره زبان فرانسوی میخونه

زبان خوندن خیلی خوبه ولی به چه درد میخوره وقتی سواد عاید نداشته باشی

راستش من خودم تازه شروع کردم اونم هرشب ک بیدار باشم نه پشت هم سه رکعتشو می خونم شفع و وتر رو باشد که ...

عزیزم سر نمازت میشه واسه منم دعا کنیبا همین نام کاربریم برام دعا کن بگو خدا حاجتمو بده

من قضا شو میخونم معمولنبنظرتون تاثیر داره؟

من شنیدم اگ خودشو نتونستید بخونید خدا قضاشم قبول میکنه 

باز دقیق نمیدونم 

ولی سرشب قبل خوابم میشه خوند 

عزیزم سر نمازت میشه واسه منم دعا کنیبا همین نام کاربریم برام دعا کن بگو خدا حاجتمو بده

من که ادم خوبی نیستم ولی اگ قابل باشم حتما 

( اگه یادم بمونه البته یکم حافظم ضعیفه😅)