2777
2789
عنوان

کسی تو بارداریش انبه زیاد خورده بچتون خوشگل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 30 پست
یه خانومی سر ماه ۳ بچه سقط کرده با خون ریزی شدید واژینالحالا چرا ؟ سر اینکه ماه ۳ کندر خورده بود بچش ...

کندر اصلا باعث سقط نمیشه که

هرچند خوردنش هم خوب نیست

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا من شوخی هستم

بعضبا واقعا عجیبن 😂😂

والا دتو درسای دبیرستان هم درباره ژنتیک تدریس شده 😂🤦‍♀️

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

من زیاد لواشک خوردم دخترم سیاه شد🥲🥹البته چشاش ابرهاشم سیاهه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

فامیل مام کندر خورد بچه اش معمولیه

ما هم یه فامیل داریم تو دوران بارداری انواع و اقسام مواد مضر از جمله نوشابه ، پفک و چیپس و سوسیس رو می‌خورد الان بچه اش خیلی خوشگله چون به باباش رفته

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

تغذیه روی چهره تاثیر داره همونطوری که اگه تغذیه خوب نباشه بچه مشکل جسمی یا ذهنی داره

کامنت پایینم رو بخون 

حتی اگر هم اثر داشته باشه خیلی کمه 

بعد هم صفات یه بچه مثل فرم لب و دهن و اینا موقع لقاح مشخص میشه 

تغذیه روی چهره تاثیر داره همونطوری که اگه تغذیه خوب نباشه بچه مشکل جسمی یا ذهنی داره

نداشتن تغذیه خیلی فرق داره . 

اون چیزایی ک‌گفتنداووونقدر تاثیر نداره.‌مهمترین بیشترین تاثیرو ژن داره. 

parasoo1989@
ما هم یه فامیل داریم تو دوران بارداری انواع و اقسام مواد مضر از جمله نوشابه ، پفک و چیپس و سوسیس رو ...

ژن امضای همه چیزه 

عمه من میگه فلان چیز خوردم بچم مو هویجی شد در صورتی که محاسن عموش هویجیه 

مامانم میگه تخم شنبلیله  و گشنیز خوردم خواهرت سبزه شد در حالیکه تو خانوادش این ژن هست

ψ ❤️

دقیییقا همه چی همون اول مشخصه.

حالا بذار بندگان خدا تلاششون رو بکنن لااقل اگه بچه زشت شد خودشونو دیگه مدیون نمیبینن😂