شنیدم هر کی تو بارداریش انبه زیاد بخوره بچش خوشگل میشه کسی خورده تو بارداریش؟ نینیتون خوشگل شد؟
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا دتو درسای دبیرستان هم درباره ژنتیک تدریس شده 😂🤦♀️
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
من زیاد لواشک خوردم دخترم سیاه شد🥲🥹البته چشاش ابرهاشم سیاهه
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
ما هم یه فامیل داریم تو دوران بارداری انواع و اقسام مواد مضر از جمله نوشابه ، پفک و چیپس و سوسیس رو میخورد الان بچه اش خیلی خوشگله چون به باباش رفته
من تلاش نکردم؟ من که بهجای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونهها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستمو دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟
تغذیه روی چهره تاثیر داره همونطوری که اگه تغذیه خوب نباشه بچه مشکل جسمی یا ذهنی داره
کامنت پایینم رو بخون
حتی اگر هم اثر داشته باشه خیلی کمه
بعد هم صفات یه بچه مثل فرم لب و دهن و اینا موقع لقاح مشخص میشه
حالا بذار بندگان خدا تلاششون رو بکنن لااقل اگه بچه زشت شد خودشونو دیگه مدیون نمیبینن😂