2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی واکنشت چی بود؟

بامسجددیوار ب دیواریم نمیدونم ربط داره یانه ولی خونمون هس مثلا بچه ک بودم صدامیشنیدم اززیرزمین یبارم ازپاهام دود سیاه میرف بالا یا دیوار میبینم ک عنکبوت بزرگ میره میدونم ک اونان عادت کردم نمیترسم یا شب احساس میکنم یکی پیشمه شب توخواب میبینمش 

واییی خیلی ترسناکه زنده یا مرد؟

اونی که دیدم زن بود ولی توخوابام هم مرد هم زن یبار یه جن زن کادو اورده بود برام توخواب نگرفتم مثلا یادمه یبار میگفت باماباش هرچی بگی میکنم وقتی میخوام گناهی نکنم بیشتراذیت میکنن 

اونی که دیدم زن بود ولی توخوابام هم مرد هم زن یبار یه جن زن کادو اورده بود برام توخواب نگرفتم مثلا ی ...

شاید جن بد هستن اگه مرد باشن‌ تو خواب میشه باهاتم ازدواج کنن ‌ یکبار خاله ام از خواب بلند شده بود دیگه با کف دستاش رنگ حنا دارن ، دیشبش هم خواب دیده بود که حنابندون داره 

حواستو بده که حتی عاشقت نشه