2777
2789
عنوان

کیا کتاب حقوقی خوندن

58 بازدید | 7 پست

می‌خوام نکته های حقوقی در مورد ازدواج و طلاق، کارگر و کارفرما ، ارثیه ، خرید و فروش ملک و ماشین بدونم .

چه کتابی بخونم که اینارو داشته باشه؟

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.

نمیشه همه رو با هم دارن

برو گوگل سرچ کن اینارو برداشت کن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که اینطوری عزیز

مگر قانون های جامع را بگیری بصورت کتابچه هستن

و بخونیشون.

هر چند اونام نیاز به تحلیل و تفسیر دارن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نمیشه همه رو با هم دارنبرو گوگل سرچ کن اینارو برداشت کن

عیبی نداره همرو داشته باشه

گوگل خیلی قابل استناد نیست کتاب بهتره

امیدوار باش،،🍃تا وقتی چشمی هست که با تو اشک میریزد ، می توان رنج زندگی را تحمل کرد.
کتاب‌های حقوقی عمومی مثل "حقوق مدنی" و "مبانی حقوق تجارت" می‌تونه شروع خوبی باشه. برای ازدواج و طلاق کتاب‌هایی مثل "حقوق خانواده" و برای ارثیه هم "حقوق ارث و وصیت" رو می‌تونی بخونی. برای مسائل کارگری و کارفرمایی، "قانون کار" رو بهت پیشنهاد می‌کنم. برای خرید و فروش ملک و ماشین هم باید کتاب‌های مربوط به "حقوق مالکیت" و "قراردادها" رو ببینی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کتاب‌های حقوقی عمومی مثل "حقوق مدنی" و "مبانی حقوق تجارت" می‌تونه شروع خوبی باشه. برای ازدواج و طلاق ...

ممنون عزیزم