2777
2789

دیشب تا صبح داشتم فقط خوابشو میدیدم انگار واقعا پیش هم بودیم انقدر دلم تنگ شده بود انگار واقعا پیشم بود حسش میکردم،ولی تو خواب میدونستم که داریم جدا میشیم و این خوابه....خاطرات خوبمون بود فقط

واسه کسایی ک نمیدونن تو دوران عقدم دارم جدا میشم تو گوشی نامزدم دیدم نامزدم به یه پسر ترن.س پیام عاشقانه داده بود نامزدم بهش زده بود:عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم این روزا بهت زیاد برسم تو که میدونی بخاطر کارم روم زومن و... سر مسائل مالی دروغ میگفت ومامانی بودو اخر سری دیدم برخلاف ظاهر مردونش از قصد چندبار بهش به شوخی ضربه زدم یا قلقلکش میدادم دیدم واکنشش مثل این پسرهای اوا خواهریه،یه بارم یهو بیرون بودیم رفت سرویس بعد اومد بیرون بهم گفت تو جیبم حشیش بوده الان دیدم نیست فکر کنم افتاده خونه شما لباس عوض کردم گفتم اگر دیدی فکر بد نکنی مال من نبوده ،خیلی پرخاشگر بود سر چیزای مسخره مثلا یه چیزی میخواست از دستم بیفته یا چیزای ریز این شکلی یهو خیلی بدجور نگام میکرد ک میگفتی الان میزنه....دادگاه طلاقمونم ۴ تیر بود که واسه جنگ عقب افتاد 😭😭کی این حال خراب تموم میشه،اصلا یادم رفته بودش کامل دیشب یه جوری خوابشو دیدم انگار تا صبح پیشم بود،داشتم به زندگی عادیم میرسیدم دوباره فکرم بهم ریخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با ت رنس خیلی بده چندشه بشدت ولش کن مشکل روانی داره

توام موافقی ک مشکل روانی داشته؟کدوم مردی میره به ترن.س اینطوری بگه؟خودمم بهش گفتم کاش با دختر خیانت کرده بودی 

توام موافقی ک مشکل روانی داشته؟کدوم مردی میره به ترن.س اینطوری بگه؟خودمم بهش گفتم کاش با دختر خیانت ...

اره قطعا مشکل داره اگه به دختر میگفت نرمال تر بود این هم خیانت کاره هم مشکل جنسیتی داره