2777
2789
عنوان

خسته شدم از سختگیری خانواده

74 بازدید | 8 پست

دوماه تو خونه پوسیدم افسرده شدم با یک خانواده کنترل گر اکیپ مدرسه توی گروه هی قرار میزارن میرن پارک حرم  بعد میگن تو هم میای منم باید بگم نه من تن قفسم حتی بهترین رفیقم چون من نمیتونم اون می‌ره دیگه دیگه داره از من دور میشه چون نمی‌تونیم باهم بریم بیرون مامانم میگه صبح زود بیدار شو بیدار شم که چی بهتره تا سه ظهر بخوابم شبا هم یوتیوب میکردم تا خود چهار صبح خسته شدم آخه میگم صبح بیدار شم بریم پارک میگه نه خودم برم میگه غلط می‌کنی یک کتابخونه میرفتم چون چادرمو گذاشتم کنا عبای بسیار بلند می‌پوشم گفت نه دیگه بیشتر بری فلان میشی

تاپیک قبلیم کسی نیومد دوباره زدم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته اسی؟

میخوام بهت بگم قرار نیست اینا درست بشن یا رفتارشون عوض بشه

باید خودت از خونه بری

حالا درس بخونی بری دانشگاه یا به طریق دیگه ای

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چند سالته اسی؟میخوام بهت بگم قرار نیست اینا درست بشن یا رفتارشون عوض بشهباید خودت از خونه بریحالا در ...

۱۶

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

چند سالته اسی؟میخوام بهت بگم قرار نیست اینا درست بشن یا رفتارشون عوض بشهباید خودت از خونه بریحالا در ...

دلم میخواد مهاجرت کنم اونجا درس بخونم ولی....

منی که 20 سالمه و همچنان خانوادم کنترلگرن 

بخاطر خانوادم هیچ وقت نمیتونم توی مهمونیا و دورهمیای دوستام و همکلاسی‌هام شرکت کنم

فک کن همکارام همیشه دعوتم میکنن خونشون دورهمی میگیرن غروبا میرن پارک دخترونه خوشمیگذرونن

بعد من 7 صبح میرم سرکار 7 شب برمی‌گردم 7 من بشه 7:۵ گوشیم میسوزه از بس زنگ و پیام میدن کجا موندی 

من تو این سالها حتی تولد هم نتونستم برم هیچ وقتم حق نداشتم توی تولدم دوستام یا کسی رو دعوت کنم حق ندارم کسیو بیارم خونه یا برم خونه کسی:)

۱۶

هوووووه تازه اول راهی 

فقط بشین خوب درس بخون که سال اول قبول شی بری دانشگاه خلاص شی

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️