2777
2789
عنوان

بياييين

155 بازدید | 29 پست

دست وپاهام داﺋم کرخت وبي جونه؟؟؟؟

آخه چرا؟؟؟؟مخصوصانوک انگشتام گزگزميکنه

کسي تجربه داره

حوصله دکتررفتن هم ندارم

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

ازمايش بده

بخاطر كم خوني و كمبود وي تامين دي هست

من هميشه اينجوري ميشم

بعد به مامانم ميكم دستمو  انگشتامو ماساژ بده

بي جون ميشه گز گز ميكنه

و در حدي كه نميتونم خودكار دست بگيرم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

سلام. من هیییچ تخصصی ندارم ولی قبلا اینجوری شدم رفتم دکتر گعت هم کم خونی داری هم غلظت خونت بالاس ینی خونت سفته. یه مدت دارو خوردمو اب زرشکو اینا خوب شدم خداروشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمايش بده بخاطر كم خوني و كمبود وي تامين دي هست من هميشه اينجوري ميشم بعد به مامانم ميكم دستمو & ...

من حتي پاهامم روي زمينه اذيت ميشم 

انگارکاي کارکردم وخسته شدم

البته حوصلتو جمع كن چون علائم دور از جون ام اس هم هست

من خودم اوايل خيلي ترسيدم ام اس كرفته باشم

بعد دكتر كفت بخاطر ويتامين دي هست

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
سلام. من هیییچ تخصصی ندارم ولی قبلا اینجوری شدم رفتم دکتر گعت هم کم خونی داری هم غلظت خونت بالاس ینی ...

منم توبارداري غاظت خونم بالابودامکان داره بهترنشده باشم؟؟؟؟؟

ببين ما  زناي ايراني اولا كه روزها اصلا بيرون نميريم كه از نور خورشيد استفاده كنيم

دوما هم بدنمون بوشيده از لباسه اكثرا هم مشكي و تيره

بخاطره همين ويتامين دي كه بطور عمره از طريق نور خورشيد جذب بدنمون بايد بشه نميشه

بخاطر همين خيليامون دجار كمبود ويتامين دي و علائمش هستيم

البته حوصلتو جمع كن چون علائم دور از جون ام اس هم هست من خودم اوايل خيلي ترسيدم ام اس كرفته باشم ب ...

واييييييييييي خدانکنه

يعني ممکنه؟؟؟؟

منم توبارداري غاظت خونم بالابودامکان داره بهترنشده باشم؟؟؟؟؟

اره

برو حجامت كن يا خون انتقال بده

خيلي خوبه

واييييييييييي خدانکنه يعني ممکنه؟؟؟؟

حتما دكتر برو😡😡😡

قطعا کمبود ویتامین داری یعنی چی حوصله دکتررفتن ندارم هیچی ازسلامتی مهم ترنیست

واقعانميتونم بابچه کوچيک سوهرم کارمنده بانک هست وآخره ساله شبابه زورميبينمش،کسي روهم ندارم بگم بيادوايسته