2777
2789
عنوان

خسته شدم کاش زودتر مدرسه باز شه

131 بازدید | 14 پست

دو ماه تو خونه پوسیدم افسرده شدم با یک خانواده کنترل گر اکیپ مدرسه توی گروه هی قرار میزارن میرن پارک حرم  بعد میگن تو هم میای منم باید بگم نه من تن قفسم حتی بهترین رفیقم چون من نمیتونم اون می‌ره دیگه دیگه داره از من دور میشه چون نمی‌تونیم باهم بریم بیرون مامانم میگه صبح زود بیدار شو بیدار شم که چی بهتره تا سه ظهر بخوابم شبا هم یوتیوب میکردم تا خود چهار صبح خسته شدم آخه میگم صبح بیدار شم بریم پارک میگه نه خودم برم میگه غلط می‌کنی یک کتابخونه میرفتم چون چادرمو گذاشتم کنا عبای بسیار بلند می‌پوشم گفت نه دیگه بیشتر بری فلان میشی

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

ببین کار جالبی نیست خودمم خیلی دوست ندارم ولی میتونی جلوشون داری میری بیرون چادر سر کنی از کوچه که رد شدی چادرو در بیار 

اینم از معایب سختگیری بیش از حده خانواده هاست 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ببین کار جالبی نیست خودمم خیلی دوست ندارم ولی میتونی جلوشون داری میری بیرون چادر سر کنی از کوچه که ر ...

چادر که فعلا د آوردم سارافون خیلیی بلند و زشت میپوشم

اما نمیزارع برم بیرون باورت میشه دو ماهه من نرفتم سر کوچمون آنقدر دراز کشیدم خونم خشک شده

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کار جالبی نیست خودمم خیلی دوست ندارم ولی میتونی جلوشون داری میری بیرون چادر سر کنی از کوچه که ر ...

اگه اتفاقی تو خیابون دیدنش چی همون یه ذره اعتمادم از بین میره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اصلا بیرون نمیتونم برم 

اگه اتفاقی تو خیابون دیدنش چی همون یه ذره اعتمادم از بین میره

خواهر قشنگم قضیه اینه اصلا تنها نمیتونم برم بیرون همه بچه ها میرم پارک میرن حرم از مدرسمون من دم ماه تو خونه بو گرفتم بخدا خستم خستههه ۱۶سالمه نه کلاس زبان می‌فرستن نه جایی

خواهر قشنگم قضیه اینه اصلا تنها نمیتونم برم بیرون همه بچه ها میرم پارک میرن حرم از مدرسمون من دم ماه ...

من دیدم تو این سایت شرایط تو رو داشتن به محض آزادی از اون ور بوم افتادن به نظر من تنها کاری که میتونی بکنی بشین درستو بخون بتونی مستقل شی 

اینو کلی گفتم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

عزیزم سعی کن کم کم باهاشون صحبت کنی و بگی نسل جدید دیگه اینطور نیست

سعی کن ببریشون پیش مشاور یا روانشناس

واقعا زمان میبره تا نظرشون عوض شه شاید سال ها طول بکشه

ولی سعی کن بدون جنگ و دعوا باهاشون صحبت کنی قانعشون کنی

دوستای معتمد رو باهاشون آشنا کن که بدونن دوستای خوبی داری

البته کلا بری دانشگاه کم کم حساسیت ها کمتر میشه

عزیزم سعی کن کم کم باهاشون صحبت کنی و بگی نسل جدید دیگه اینطور نیستسعی کن ببریشون پیش مشاور یا روانش ...

سه سالههه خواهرم یه ساله حرف میزنن فکر‌میکنن ول شدم اینارو میگن

من دیدم تو این سایت شرایط تو رو داشتن به محض آزادی از اون ور بوم افتادن به نظر من تنها کاری که میتون ...

مستقل که عمرا بزارم از همین الان دنبال شوهرن

سه سالههه خواهرم یه ساله حرف میزنن فکر‌میکنن ول شدم اینارو میگن

یه سری خانواده ها واقعا سخته براشون که بخوان نظرشون عوض کنن

اما خب به غیر از حرف زدن هم جور دیگه ای حل نمیشه

به این فکر کن که تو تونستی خداقل با چادر مخالفت کنی

پس کم کم میتونی چیزای دیگه رو هم تغییر بدی