2777
2789
عنوان

اگه مادرتون بیاد خونتون

480 بازدید | 40 پست

مادرم از شهرستان اومده ۱۰ساعت راهه. من ۳۵روز دیگه زایمانمه .از الان اومده . خودش مردده که بمونه .میگه برم و بیام . از طرفی هم ما مستاجریم و یکم هزینه هامون بالاس .هم دوس دارم بمونه هم اینکه از شوهرم خجالت میکشم ... شما بودین چیکار میکردین ؟ 

میخوای درآمد بالای +20 ملیون داشته باشی؟

من یه خیاطم و آموزش میزارم تا توهم یاد بگیری 🪡🌸•

خیاط حرفه ای شو•🎀

هرچی دوست داری میتونی برای خودت بدوزی 😍🌸

‹ - سلام دخترا من یه خیاطم ؛

و اینجا کلی فعالیت راجب #خیاطی داریم📖'🩷: )! ›

- #خیاط‌ِکوچک

‌- محفل بچه های #طراحی‌دوخت و لباس🧵'✂️. .

-

◞ آدرس کانال #آموزش‌خیاطی در روبیکا 👀👇🏼'🌱◜

@khayat_koochak

@khayat_koochak

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر روابط خانوادگی ها عجیبند اینجا!

مراقبت از شما و نوزاد وظیفه شما و همسرتونه،مادرتون لطف کردند که اومدند،شرایط مالی برای همه سخته ولی واقعا یه نفر انقدر براتون هزینه ساز هست ؟ امیدوارم برای تامین هزینه های زایمان و نوزادتون دچار مشکل نشید!

شما که از همسرتون خجالت میکشید محترمانه از مادرتون تشکر کنید و بگید نیاز به مراقبت ایشون ندارید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

چرا خجالت بکشی. مادرته. غریبه که نیست. اومده برای زایمانت کنارت باشه.. هر لحظه ممکنه دردت بگیره و بچه ت دنیا بیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خواست بره جلوشو نگیر

اگرم موند بمونه هرچی درست کردی اونم میخوره

نمیخواد لاکچری باشی

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نه . ولی میگم خواست بره بزارم بره یا نه؟

ببین ی سوال برام پیش اومده 

مگه باهم در ارتباط نیستید ؟

مثلا از قبل اینکه بیاد هماهنگ می‌کردید که کی بیاد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من زمانی که تو شهردیگه بودم برای خودم پس انداز میکردم 

که هر وقت مامانم بیاد از طرف اون یه چیزهایی برای خونه میخریدم میگفتم مادرم خریده اینجوری مادرم جلوی شوهرم معذب نمیشد