2777
2789
عنوان

فقط منم که روی سر وصدا حساسم

76 بازدید | 15 پست

سه چهار تا از بچه های آپارتمان بقلیمون تو حیاطشون وایستادن و این ساعت هی جیغ جیغ و با صدای بلند شعر میخونن رفتم نگاه می کنم می بینم مامانشون از بالا روشون داره آب میریزه اینا هم خوششون اومده جیغ میزنن. به خاطر جیغای بچه ها من از خواب پا شدم 

الان مامانشون واقعا بی شعور نیست به جای اینکه تذکر بده سر و صدا نکنن اینکار می کنه یا من حساسم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن. 

جیغ هاشون شبانه روزی نیست. 

الانم دارن بازی میکنن. 

یه کم بگذره میرن داخل. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

این بچه ها نیاز به خندون تفریح دارن ماتواپارتمانیم طفلکیا دیگ واقعا افسرده شدن نه بازی نه تفریحی

منکه نگفتم تفریح نکنن من خودم بچه بودم تو کوچه پلاس بودم ولی نه کله ظهر 

بعد از ظهر بیان هر چه  قد دلشون میخواد جیغ جیغ کنن 

آخه هیچکس ندیدم اعتراض کنه و اینکه شوهرم خوشش نمیاد اینجوری داد بزنم و گر ن انجام داده بودم

منم چنتا بچه پررو اینجوری بازی میکردن از خواب میپریدم سر درد میگرفتم شوهرم یروز رفت تو پنجره چنتا داد زد سرشون فرار کردن دیگ اینارو مامانشون باید تذکر بده و شعور داشته باشه

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم چنتا بچه پررو اینجوری بازی میکردن از خواب میپریدم سر درد میگرفتم شوهرم یروز رفت تو پنجره چنتا دا ...

اگه دوباره تکرار کنن به شوهرم میگم بره بهشون تذکر بده 

البته فک کنم تنها راهش همینه 

ما یه چند وقت پیش رفتیم یه امام زاده می شد چادر زد و خوابید ساعت ۸شب یه  دسته زن و مرد قلیون به دست اومدن کنارمون با بیست تا بچه از شب خندیدن و بلند بلند حرف زدن و قلیون کشیدن تا ساعت ۵صبح .شوهرم خیلی بد می دونه من با کسی دهن به دهن بشم.منم به زور بچه دوساله رو خوابونده بودم.یعنی اون سفر شد زهر مار ما و منم حساس رو صدا و بو و من هیچ وقت ادمهای مردم ازار رو حلال نمی کنم.

اگه دوباره تکرار کنن به شوهرم میگم بره بهشون تذکر بده البته فک کنم تنها راهش همینه

بعضی زنها اینقدر سلیطه ان شوهرت رو باهاشون در ننداز فوحشهای زشت و رکیک می دن.

ما یه چند وقت پیش رفتیم یه امام زاده می شد چادر زد و خوابید ساعت ۸شب یه دسته زن و مرد قلیون به دست ...

واقعا بی شعورن خودشون خواب ندارن برای همون مردم به کتف شون هستن