2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانلود کردم باید چند تا دیگه هم برنامه دانلود کنی و چند تا سیصد تومنی بدی تا یه لیست برات بیاره ، ...

پس قبلا بهتر بود

کانال معرفی میکرد تو ایتا واسامی را میفرستاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

مرسی میگم خودت اسم عوض کردی؟ بنظرت بعد تغییر وضعیت روحی و زندگی بهتر میشه؟

راستش خودم نه

ولی اطرافم دیدم که با تغییر اسم البته به روش درست زندگیشون روبه راه تر شده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

برنامه علم اسامی تو بازار را دانلود کن، کارشناس دارند

آخه میگن به این سایتها و کانالها اعتماد نکنید چون فقط اسم پدر و مادر رو لحاظ می کنن در صورتی که میگن تاریخ تولد و ستاره تولد و یه عالمه چیز دیگه هم باید لحاظ بشه تا اسم درست حقیقی رو پیدا کنی.منم به روحانی یا فرد معتبر می خوام که بشه بهش کامل اعتماد کرد.

من دانلود کردم باید چند تا دیگه هم برنامه دانلود کنی و چند تا سیصد تومنی بدی تا یه لیست برات بیاره ، ...

الکی نیست منتها اسم هایی که برات میارن خیلی عجیب و قدیمیه.مثلا یکی از اسم هایی که برای من آورد،طاووس بود!