2777
2789
عنوان

فیلم و عکس عروسیم اومده

237 بازدید | 22 پست

داشتیم فیلم و میدیدیم یهو خواهرشوهرم برگشته میگی خیلی خوشحال بودیاااا…گفتم شما روز عروسیت ناراحت بودی؟ بعد بهش برخورده که چرا من این حرفو زدم..خب تیکه ننداز… بعد شوهرم زنگ زده حالا از دلش دربیار پرام ریخته

خوب گفتی 

بکو خب مگه ناراحت بوده که از دلش در بیارم. الکی زنگ بزن حال و احوال 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا 

حالا همه چی ب کنار 

اینکه شوهرا میگن ناراحتشون نکن قوز بالا قوز 

شوهر منم همینه خودش ناراحتشون کنه عیب نداره 

ولی من نه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
فقط شوهرت این وسط

حالا قبل ازدواج قطعا مثل دوتا خواهر برادر های مجرد، سگ و گربه بودنااا

الان یادشون اومده از دل هم باید دربیارن🤣 روحیه شون لطیفه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

بگو هر وقت اون بابت تیکه انداختنش و ناراحت کردنم وقتی با ذوق فیلم  عروسی رو دارم نگاه میکنم معذرت خواست منم بابت جوابم به بی ادبیش باهاش صحبت میکنم

با ابله بحث نمیکنم

ببین ی جوری گفت که یعنی مثلا خیلی خوشحال بودی شوهر کردیا

والا جواب بی ادبی هم ندادی

کاملا درست بود

پرسیدی تو ناراحت بودی شوهر کردی؟ 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️