2777
2789
عنوان

کرم آبرسان

71 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

پوست صورتم بخاطر دیابت خشک شده یه کرم آبرسان قوی میخوام اگه کسی میشناسه لطفا معرفی کنه

اگر ایرانی باشه بهتره ممنون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من EINمیرنم راضیم قیمت خوبیم داره جوشم نمیزنم باهاش

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلینیک 100 ساعته میزنمهنوز خشکه دیروز خانمه گفت بیا سراوی ببر بزن 2890خدایی خسیسی م شد

خیلی گرونه 

برای همین میگم ایرانی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من EINمیرنم راضیم قیمت خوبیم داره جوشم نمیزنم باهاش

ممنون

نو آکنه و کلینیک و ژست خوبن

ممنون