2777
2789
عنوان

دندون شیری بچه تون از کی لق شد

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
کاری نباید بکنم براش الان ؟

یواش یواش باید فکش بزرگ بشه وکاملا مشهوده و متوجه میشی 

اگه فکر کردی بزرگ نمیشه باید ببری دکتر 

دختر من خرداد ۶ سالش شد یکی دوماه قبلش فکش بزرگ شده 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سال و سه چهار ماه داشتن که اولین دندون افتاد😍 انقدر ذوق زده شده بودیم همگیبراش هدیه گرفتیم و دن ...

ممنونم از راهنمایی کاملت عزیزم وای دقیقا ما هم کلی ذوق زده شدیم بغل بوس فشار گریه م گرفته بود قشنگ از هیجان من بچه مونده بود باید چه حسی داشته باشه، خیلی حس قشنگیه الآن داره به داداشش میگه دندونمو می‌خوام بذارم زیر بالشم تبدیل بشه به ماشین قرمز 😍 آخ من دور عقلش بگردم انقدر زود گول خورد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یعنی از وقتی لق میشه تا وقتی که بیفته یکی دو روز طول می‌کشه فقط ؟ چرا من هیچی یادم نیست از افتادن دن ...

نه بستگی داره برای دختر من خیلی لق شده اخه بخاطر اون میگم شاید یکی دوروزه بیوفته نگران نباش سنش شروعشه دیگه انشالله بسلامتی بیوفته دربیاد  دوباره

یواش یواش باید فکش بزرگ بشه وکاملا مشهوده و متوجه میشی اگه فکر کردی بزرگ نمیشه باید ببری دکتر دختر م ...

ممنونم از راهنمایی هاتون گلم 😍 خیلی بهم دید دادید 😍

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ممنونم از راهنمایی کاملت عزیزم وای دقیقا ما هم کلی ذوق زده شدیم بغل بوس فشار گریه م گرفته بود قشنگ ا ...

من همش نگران بودم نکنه توی مدرسه بیفته،یا من اون لحظه قشنگ رو نبینم😍😄 خدا حفظشون کنههه،آره دختر من هم گفت بذارید زیر بالشم که فردا مثلا فرشته هدیه بیاره،اما فرشته ها اینکارو نمیکننا مثلا شما و بابا هدیه میخرید 😄

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

از نظر جنس دندونا هم دختر پسرت با هم فرق میکنن ؟ کدوم بهتره ؟ به نظرت زود افتادن می‌تونه به جنس دندو ...

دندون های دخترام جنسشون عالی. پسرم افتضاح

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
از نظر جنس دندونا هم دختر پسرت با هم فرق میکنن ؟ کدوم بهتره ؟ به نظرت زود افتادن می‌تونه به جنس دندو ...

ما برای افتادن هر دندون،کادو و پول میزاریم زیر متکاهاشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جنس دندونات خوبه ؟

اره متوسطه نه خیلی عالی نه خیلی ضعیف متوسط

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓