2777
2789

دیروز خبر دار شدیم شوهرخاله کوچیکم که فقط ۲۸ سالش بود فوت کرده😭😭 خالم تازه ۲۶ سالشه و یه بچه پنج ساله دارن که هنوز خبر نداره پدرش فوت شده خونه مامان بزرگشه منتظره بابایی برگرده خیلی به پدرش وابسته بود تا نصفه شب بیدار میموند بیاد با پدرش بره حموم همش بعد از ظهرا دلتنگ پدرش میشد می رفت پیش پدرش آرایشگاه بچه پنج‌ساله چطوری بگیم پدرش فوت کرده😭😭 خالم حالش خیلی بده همش میگه منم باید بمیرم من نمیتونم زندگی کنم دعا کنید منم بمیرم از دیروز تاحالا فقط با آرام بخش و آمپول و سرم رو به راهه چندبار تاحالا غش کرده 💔😭 شوهرخاله ام چند وقت بود معدش مدام درد میکرد دیروز ناهارشو خورد رفت سرکار آرایشگره مشتری هارو اصلاح کنه یه مشتری رو که اصلاح کرد حالش بد شد گفت نمیتونم اصلاح کنم میشه منو ببرید خونه مشتری ها هم اینو آوردن ولی خیلی اصرار کردن که ببرنش بیمارستان اما چون‌معمولا معده درد داشت قبول نکرد گفت بخوابم خوب میشمممم😭😭😭😭😭😭😭 بدخواب شده بود همش اینور اونور میکرد میگفت گرمم شده خالم بیچاره رفت سوپرمارکت دوغ بگیره که خنک شه برگشت دید شوهرش حالت سکته زبونش رو گاز گرفتهه😭😭 و داشت تشنج میکرد سریع بچه ۵ سالشون رو برد پیش همسایه که متوجه نشه زنگ زدن اورژانس ولی تا بیاد تموم کرد و هر چقدر شوک دادن بهش فایده ای نداشتنت😭😭😭😭 توروخدا خواهش میکنم واسش یه فاتحه بفرستید خواهش میکنم واسه آرامش و صبر خالم دعا کنید واسه پسرخاله ۵ سالم که فکر میکنه بابا قراره برگرده ولی امروز مراسم ختمشه و بچه هنوز نمیدونه😭😭😭😭😭

امروز خالم رفت سردخانه که بهش برای آخرین بار سر بزنه نصف تنش کبود شده بود دهنش باز بود حالتی که انگار قصد داشت اسم بچشون رو صدا بزنه یا چیزی بگه😭😭😭😭😭 خالم گردنبند شوهرخاله ام رو گرفته تو دستش از خودش جدا نمیکنه جوری که دستش زخم شده و خون اومده اصلا یه فکر بچشون نیست فقط میگه دعا کنید منم بمیرم😭😭😭

اللهم صل علی محمد وال محمد 

خدارحمت کنه

چ مرگ عجیبی بدای ی معده دردنکنه قلبش بوده فکرمیکردمعده ش هست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد وال محمد خدارحمت کنهچ مرگ عجیبی بدای ی معده دردنکنه قلبش بوده فکرمیکردمعده ش هست

چندبار هم دکتر رفته بود ولی امان از دکترای امروزی..💔