2777
2789
عنوان

چرا انقدر بچه های ده نودی پرو و بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اون بچه بی ادب بوده بحثی توش نیست ولی اینکه شما تصمیم گرفتی بچه مردم بزنی یا نگاهش کردی یا تعم ...

نگاه نکنم یه نگاه ساده کردم بچه بی ادبو باید ادب کرد

🚫با احترام درخواست دوستی برای پسران و آقایون پذیرفته نمیشود🚫

مادرش اومد

اتفاقا اول باید به مادرش رید که چنین بچه ای اورده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اتفاقا اول باید به مادرش رید که چنین بچه ای اورده

زنه میگفت به تو چه بچه ام تقصیر توجه بچه من هیچ گناهی نداره😐

زنه میگفت به تو چه بچه ام تقصیر توجه بچه من هیچ گناهی نداره😐

هییی

ولشون کن بسپار به خدا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

این بچه های ده ساله تا ۱۸ ساله تو فاز شاخی و خود شاخ پنداری هستن پاچه میگیرن😂😂😂

من توی ۱۰ سالگی نمیدونستم شاخ چی هست 

بچه ها دوست ندارن کسی نگاهشون کنه تربیت بچه مردم بر عهده شما نیست

نگاهه بابا یه نگاه همین جوری به خدا من اصلا کرم نداشتم خو اگر بی ادبه به من بی ادبی نکنه ولی یکم درسته منم از گوره در رفتم