2777
2789

پارتنرم چند روزی هست معلوم نیست چشه خیلی مثل قبل حرف نمیزنه به قول خودش یا همش سرکاره یا با دوستاش میره فوتبال و اینا خلاصه من اصلا نمیپرسم که چت شده و کجایی و از این حرفا هروقت که پیام میده فقط جواب پیامای خودشو میدم و چیز اضافی نمیگم. نمیخوام نشون بدم که تغییر اخلاقش رو متوجه شدم چون حس میکنم این شگردشه که من رو عصبی کنه هرزگاهی. 

شایدم مشکلی براش پیش اومده 

اینکه متوجه بشه ک تغییرشو حس کردی چیز  بدی نیس چیز خوبیه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تجربه رفتار با پارتنر ندارم ولی شوهرم بی محلی کنه بلاک میکنم😶

اتفاقا کارت به نظر من اشتباهه نباید به روی خودت بیاری باید یجور رفتار کنی که توام سرت شلوغه و وقت نداری واسه رسیدگی به این چیزا 

شایدم مشکلی براش پیش اومده اینکه متوجه بشه ک تغییرشو حس کردی چیز بدی نیس چیز خوبیه

چندین بار سر این موضوعات بحثمون شد که چرا رفتارش تغییر میکنه که به دعوا ختم شد میگه که سرم شلوغه منم دیگه دلم نمیخواد اینجور فکر کنه که فقط اونه که سرش شلوغه

سلام

شاید نیاز به توجه شما داره و شگرد نباشه

شما خودتو خیلی نگران نشون نده ولی مردها نیاز به توجه دارن یکم توجهتون بیشتر بشه حل میشه

با حفظ غرور به روابط عاشقانه آسیب نزنید حیفه

سلامشاید نیاز به توجه شما داره و شگرد نباشهشما خودتو خیلی نگران نشون نده ولی مردها نیاز به توجه دارن ...

اتفاقا من توجه میکنم همیشه اونه که از عمد هی این توجه رو کم و زیاد میکنه انگاری که خوشش میاد من اعتراض کنم که چرا به من کم محلی میکنی 

و جواب همیشگیش اینه که سرم شلوغه درس دارم سرکارم و چمیدونم یه آخر هفته رو بیرون بودم و اینا

منم تصمیم گرفتم بی اهمیت باشم و مثل همیشه رفتار کنم انگاری که اتفاقی نیوفتاده و هروقت که پیام داد جواب پیامشو بدم خیلی عادی. 

اتفاقا کارت به نظر من اشتباهه نباید به روی خودت بیاری باید یجور رفتار کنی که توام سرت شلوغه و وقت ند ...

شوهر من از خداشه برام مهم نباشه و منم برای خودم کاری پیدا کنم سرگرم شم دست از سرش بردارم🤣

اتفاقا من توجه میکنم همیشه اونه که از عمد هی این توجه رو کم و زیاد میکنه انگاری که خوشش میاد من اعتر ...

خب اگر این موارد بارها تکرار شده که شما شناخت کامل از رفتاراش دارین

بنظرم خودتون بهتر میدونی چجوری باید مدیریتش کنید

همونکارو انجام بدین

شوهر من از خداشه برام مهم نباشه و منم برای خودم کاری پیدا کنم سرگرم شم دست از سرش بردارم🤣

اره اینجور میگن ولی اگه واقعا سرگرم شی و بهش توجه نکنی آتیش میگیرن😂😔