2777
2789
عنوان

تف خاک ب سرم🤦🏼‍♀️😂

274 بازدید | 13 پست

واس شوهرم با خط جدیدم پیام فرستادم فک کردم شماره این خطمم نداره نوشتم جووننن خوشتیپ رل نمیخوای ، ایموجی خنده گزاش فک کردم پا داده خواستم بگم متاسفم برات ک زنگ زد گف چن میگیری بیخیال خط من بشی سیوت کردم، رل چیه مشکلات زندگی تا دسته داغونم کرده از درون🤦🏼‍♀️😂ینی اینو گف یکی دوبارم قبل باز مزاحمش شدم فهمیدع منم؟ دیگ هرچی بشه فک میکنه منم مزاحمش شدم🤦🏼‍♀️

چه کارایی میکنید بخدا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تا حالا از این حرکت‌ها نزدم احساس میکنم هرکس متوجه بشه بهم میگن چقدر اخلاقش بچگانه س

آی اَم یک عدد بچه😂 چرا باید کسی متوجه بشه؟ ینی با همسرت هرکاری کنید درز پیدا میکنه و کسی متوجه میشه؟ یه سری چیزا خصوصیه ک عشقم قرار نیس جز خودت و همسرت کسی متوجه بشه !

من اصلا تا حالا از این حرکت‌ها نزدم احساس میکنم هرکس متوجه بشه بهم میگن چقدر اخلاقش بچگانه س

البته بستگی داره چقدر با همسرت راحت باشی من دیگ‌الان بغیر همسر انگار رفیق فاب و رفیق شیشَمه

آی اَم یک عدد بچه😂 چرا باید کسی متوجه بشه؟ ینی با همسرت هرکاری کنید درز پیدا میکنه و کسی متوجه میشه ...

میگم ک احساس میکنم اگر کسی بفهمه یا شاید اونجا کسی باشه 

یک ترس درونی دارم از این کار 

من فکر میکنم هیچکس اندازه من با همسرش راحت نیست واسه راز و رازداری 

یک کاری کردم  که شاید بقیه همسرا بدونن خانمشون رو طلاق بدن اما همسرم بهم گفت اصلا نگران نباش باهم درستش میکنیم 

عزیزم اولش رو تابلو شروع کردی مثلا باید میگفتی آقای فلانی میشه وقتتون رو بگیرم آروم اروم جلو میرفتی 

با همین خطتت هم تلگرامی روبیکایی نصب میکردی یه عکس دخترم از نت برمیداشتی میزاشتی پروفایلت ک شک نکنه تویی 

عزیزم اولش رو تابلو شروع کردی مثلا باید میگفتی آقای فلانی میشه وقتتون رو بگیرم آروم اروم جلو میرفتی ...

نمیدونم چطور مخ میزنن ناشی ام بخدا ولی شمارمو سیو داشت 😂 عادت دارم خط میگیرم میرم پیام میدم یبارشو نداشت بقیشو داره سیو داره... اخرش مخ اینو میزنم تا نزنم اروم نمیگیرم میخوام در مجازی رلم بمونه هوای قدیمارو کردم😂

عزیزم وقتی شمارشو داره هر کاریم میکرد میفهمید 🤣🤣

قبل ازدواج‌تو‌رابطه بودیم باهم الا میگم خو وقت بزار مث‌قبل پیامم بده از روزمرگیم بپرس بیا تصویری بگیریم ذوق کن قیافمو دیدی میگه ولم کن بابا رل زدم حوصله نداشتم گفتم بگیرمت ازین وضع درایم الان جلومی دیگه مثلا از روزمرگی چی‌بپرسم مخ زنی بلد نیسم وگرنه حرفه ای پیش‌میرم😂