2777
2789
عنوان

میخوام بدونم🥲

50 بازدید | 8 پست

دغدغه تون این روزا چیه؟؟ 

مشکلی دارین که از پا درآورده باشه تون ... 

از خودم شروع میکنم : امروزا فقط دارم آرزوی مرگ میکنم احساس میکنم خدا ظالمه احساس میکنم اهل بیت به همه توجه دارن جز من ...

مامانم بی اجازه برداشته پیامای منو پارتنر مو خونده من خودم همه چیو براش تعریف میکنم ولی از اینکه به حریم شخصیم احترام نمیزاره دارم دق میکنم 

دیشب ساعت ۳ خوابیدم برای مصاحبه داشتم میخوندم

اما با این وجود امروز بابام ساعت ۷ صبح با دعوا منو از خواب بیدار کرده که چرا انقدر میخوابی ... 

آدم مورد علاقه ام دیشب بهم گفت بی ارزشی و آدم نیستی :) 

خانواده ام سرزنش ام میکنن :) 

همه جور حس اضافی بودن دارن

کاش آدما جوری با من رفتار میکردن که من باهاشون رفتار میکنم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعف قدرت توی تمام حرفات مشخصه اگر خودتو قوی بدونی و اعتماد به نفس بدی به خودت و خودتو باور داشته باشی همه اینها حل میشه.

مصاحبه یه کارتون خوابو میدیدم میگفت پدرش سال ها پیش اعدام شده دولت هم همه اموالشونو مصادره کرده چند سال با مادرش توی پارک میخوابیده بعدشم معتاد شده و مادرشم به چند سال فوت کرده الان میگفت در طی دو روز یه گونی ضایعات به سختی جمع میدم تا بتونم پول یه ابمیوه بسکویت و موادمو درارم بهش گفتن الان میخای خوب بشی؟گفت چرا نخوام معلومه که میخام.

اینجا من قشنگ متوجه شدم با تمام سختی ها و شرایطی که داره بازم امید داره و این یعنی قدرت و اعتماد به نفس.

میتونست در جواب مصاحبه گر بگه نه من دیگه نمیتونم این موادو ترک کنم من دیگه درست بشو نیستم.

ضعف قدرت توی تمام حرفات مشخصه اگر خودتو قوی بدونی و اعتماد به نفس بدی به خودت و خودتو باور داشته باش ...

حرفاتون درسته ولی بعضی وقتا اعتماد به نفس تنها کافی نیست :) 

محیط خیلی تأثیر گذاره رو رفتار آدم 

حرفاتون درسته ولی بعضی وقتا اعتماد به نفس تنها کافی نیست :) محیط خیلی تأثیر گذاره رو رفتار آدم

90درصد کسایی که تو شرایط های نامساعدی قرار میگیرن دلیلش همین شرایط محیطی هست همین کارتن خواب دلیل شرایطش چی بود؟محیطی نبود؟!

اگر پدرش اعدام نمیشد مادرش بود معتاد نمیشد زندگیشون مصادره نمیشد آیا الان باز هم شرایطش همین بود؟

امکان نداشت دکتری پزشکی چیزی شده باشه؟

ازدواج کرده باشه بچه های موفقی مثل خودش به جامعه تحویل داده باشه؟

امکان نداشت شده باشه آدمی که بیاد تو خیابونا دست چهارتا معتاد و کارتون خوابو بگیره؟

پس ببین شرایط محیطیش بود که اونو به اینجا رسوند ولی بازم با این شرایط ساخته و سوخته و زنده مونده میتونست همون سالی که پدرش اعدام کرد خودکشی کنه یا همون سالی که مادش فوت کرد این کارو کنه اما بعضی انسان ها چیزی درونشون هست به اسم صبر و اراده و امیدواری که این هم دست خود انسانه.

یکی میبینی در حدی ضعیفه که با خیانت رلش خودشو میکشه و یکی هم هست با دو تا بچه بهش خیانت میشه اما از همسرش جدا میشه و با دردش میسازه و معتقده که زندگی این بالا پایینی ها رو داره و یک روزی هم کارما در حق اونی که در حقش بی انصافی کرده جواب میده مهم اینه اون سرپا باشه و به زندگیش ادامه بده