لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشگاه ازاد همه کاری توش میکنن به غیر از درس خوندن.... اونجا بیشتر رقابت پول و قیافه ست تا رقابت نمره و معدل....اگه دنبال یادگیری علم هستی باید بندازی تو جاده دانشگاه دولتی از آزاد ها چیزی در نمیاد.....البته غیر از سه رشته تاپ تجربی
حسابداری میخوام بخونم که بعداً آزمون استخدامی بانک رو بدم
بی کلاس نیست ولی دولتیشم خیلی فکر نمیکنم سخت باشه قبول شدنش
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
نتیجه نهایی نیومد هنوز ترازم ۶ هزار و خورده ایه نمدونم دولتی میارم یا نهدارم از هر لحاظ خودمو آماده ...
انشالله بیاری عزیزم