2777
2789
عنوان

تاپیک شوهر گمشده

229 بازدید | 17 پست

چی شد اخرش،؟!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگن فیک بوده و دروغ

واقعا؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن فیکهیه سریام‌گفتن نهچرا باید یکی بیاد این دروغارو سرهم کنه؟

خب آخرش استارتر نیومد؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گویا فیک بوده مثل نود درصد پربازدیدا

من خی میومدم چک میکردم تا صفحه ۱۱۹جلو رفت دیگه نفهمیدم آخرش استارترش اومد توضیحی بدهم یانع

گفتن فیکهیه سریام‌گفتن نهچرا باید یکی بیاد این دروغارو سرهم کنه؟

شما که کاربر جدید نیستی یعنی واقعا ندیدی چه سناریوهای دروغی میساختن تاپیکای سریالی و دروغ 

این یه نوع مشکل روانیه متاسفانه

من خی میومدم چک میکردم تا صفحه ۱۱۹جلو رفت دیگه نفهمیدم آخرش استارترش اومد توضیحی بدهم یانع

من پربازدیدا رو نمیخونم تو یه تاپیک دیگه گفتن سه تا کاربری داشته همونجا لو رفته که هر سه تا خودشن تو تاپیک آنلاین بوده جواب نمیداده 

شوهرش رفته مشهد پیش خانوادش و دادخواست طلاق داده این و تو اونیکی کاربریهاش گفته 😆

خداکنه دروغ باشه ،چندروز نگرانشم بنده خدا

اره دروغ بود  واقعا متاسفم چجوری میشه که تو یه سایتی یه عده بیان برا دیده شدن یا هر چی سناریو بچینن و دروغ ببافن و بقیه رو احمق فرض کنن

هر نظری میزارم برای استارتر تاپیکه دوست عزیز

اره دروغ بود واقعا متاسفم چجوری میشه که تو یه سایتی یه عده بیان برا دیده شدن یا هر چی سناریو بچینن ...

واقعا متاسفم براشون ،چجوری با احساس مردم بازی میکنن مگه چی میخوان بهشون بدن 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙