2777
2789

خیلی کم طاقت شدم شب خوابم نمی بره مضطرب میشم 

قبلا اینطور نبودم پرش پلک هم گرفتم سرچ کردم البته دکتر هم رفتم میگه از استرس زیاد هست

کورتیزول بالا 

با پسرم صبح می رقصیم شادیم غروب که میشه از صدای دائمی تلویزیون و به هم چسبیدن های پسرم خسته میشم دعوا مون میشه.دعوا در حد دمپایی پرت کردن و جیغ و داد نیشگون البته اونم باید به کار رو هزار بار بهش بگی تا انجام بده ده سالشه 

برو دکتر. دارو بده

رفتم ولی قرص های آرام بخش رو اصلا دوست ندارم.واقعیت بدتر می منه بهتر نه

من اگه دورم آروم باشه کسی رو اعصابم نره کاملا خوبم.میدونی من حس می کنم پسرم رو من هیچ حسابی باز نمی کنه حساب اصلا نمی‌بره باید حتما جیغ و داد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ولی قرص های آرام بخش رو اصلا دوست ندارم.واقعیت بدتر می منه بهتر نهمن اگه دورم آروم باشه کسی رو ...

پسر منم حساب نمیبره . اما جیغ و داد نمیکنم 

از مشاور کمک بگیر . دکتر اعصاب و....

داروها رو تعویض کن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظر میاد که استرس زیاد داری و ذهنت به شدت تحت فشار بوده. شاید نیاز باشه یه مقدار زمان برای استراحت بیشتر بذاری و رفتارهای خودت رو کنترل کنی. باید تمرکز کنی روی آرامش و کاهش استرس، شاید با تمرینات تنفسی یا مدیتیشن. از سر و صدای زیاد و شرایط شلوغ دوری کن، تا جایی که می‌تونی. اگر شب‌ها خواب نداری، به خواب راحت خودت بیشتر توجه کن. ولی وقتی عصبی می‌شی، باید بتونی خودتو کنترل کنی و از درگیری‌های بیشتر جلوگیری کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پسر منم حساب نمیبره . اما جیغ و داد نمیکنم از مشاور کمک بگیر . دکتر اعصاب و....داروها رو تعویض کن

ببین ما واسه حمام رفتن واسهشستن صورت برای کوچکترین کار بحث داریم باید تکرار کنم مثلا هر شب باید بگم مسواک بزن هر شب بگم به من نچسب و بخواب حتی شونه کردن مو با جایزه با قصه با همه چیز باهاش صحبت کردم می کنم ولی واقعا تنبل هست.حتی با تنبیه که گوشی رو نمیدم اگه فلان کار رو کردی با نکردی گوشی هم روزی یه ساعت بیشتر دستش نمیدم عاشق برنامه های علمی و اطلاعات بدست آوردن با فن بیان عالی هست اما تنبل 

به نظر میاد که استرس زیاد داری و ذهنت به شدت تحت فشار بوده. شاید نیاز باشه یه مقدار زمان برای استراح ...

بله قبلا چه به واسطه یک خانواده چه همسرم تحت فشار بودم اصلا یکی از دلایل بزرگی که حالم غمگین هست نمیتونم باعث و بان ی حال بدم رو ببخشم بماند که اونها هم تلاشی نمی کنند میدونی حس تنهایی بی تکیه گاهی ابزار بودن سرخوردگی دارم

ببین ما واسه حمام رفتن واسهشستن صورت برای کوچکترین کار بحث داریم باید تکرار کنم مثلا هر شب باید بگم ...

بچه های ما بدترن .

تازه ۵ سالشه . دو سه ماهه از مای بی بی گرفتمش 😄

موهاشم شونه نمیکنه

جوراب نمیپوشه 

با دمپایی همه جامیره . 

کلا لباس تعویض نمیکنه 

به زور موهاشو میشورم نمیزاره و...

همه بچه ها همینن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چند وقته اینطور شدید؟

عزیزم پرش پلک چهار ماهی هست.

ولی به کل من آدم صبور و ارومی بودم که فقط یاد گرفتم سرویس بدم بدون توقع خب اینطور بزرگ شدم مثل برده😭الان خسته شدم از ابزار بودن خسته ام دیگه حوصله ی بچه ی خودم رو هم ندارم

عزیزم پرش پلک چهار ماهی هست.ولی به کل من آدم صبور و ارومی بودم که فقط یاد گرفتم سرویس بدم بدون توقع ...

اینکه شما صبور بودید درسته قطعاً الانم صبورید فشار و مشکلات هی رو هم جمع شدن جمع شدن الان انرژیتون رو گرفتن چون میگید صبحا شادین و غروبا یه مقداری کم حوصله میشید بنظرم صرفاً یه موضوع باعث این کم حوصلگی نیست چندین موضوع مختلف و کوچیک اتفاق افتاده هرکدوم یه ذره شمارو خسته کرده و ذره ذره الان شما انرژیتون کم شده و کم حوصله شدید

رفتم ولی قرص های آرام بخش رو اصلا دوست ندارم.واقعیت بدتر می منه بهتر نهمن اگه دورم آروم باشه کسی رو ...

ببینید گاهی با یک قرص بی خیال کننده مثل آسنترا یا ایرانیش اسمش سرترالین هست. کلی از پیشرفت عصبی شدن چلو گیری میکنید فک نکنید اگر قرص نخورید برنده هستید خیر گاهی انقد شدت این  عصبی شدن ها بالا میره که با چندین قرص و دارو هم  نمیشه جلوش رو گرفت نمیشه همیشه همه جا آروم باشه  یه چند هفته طول مبکشه اثر کنه . عوارض هم شما رو نترسونه اون قدی عارضه نداره . مسکن معمولی هم عوارض داره سوسیس کالباس و نوشابه و هوای آلوده هم داره . ولی هیچی به اندازه اضطراب خانمان سوز نیست.خواهرانه گفتم بهتون