2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم اموزشگاه خوب برای قبولی تیزهوشان ششم و یا اساتید خوب در این زمینه را در تهران اگه میشناسین معرفی کنین 

سلام عزیزم من مشاور تیزهوشانم برای دانش آموزایی که برای مشاوره به من مراجعه میکنن جاهای مختفی رو امتحان کردم و تجربم توی موسسه زیاده تا جایی که من میدونم اکثر موسسات شهریه ی بالا دارن و کیفیتشونم قابل قبول نیست تو این چند سال فقط یه جا بوده که هم از قیمت هم از کیفیتش راضی بوده باشم. اگه بخوای میتونم بهت معرفی کنم، ولی واقعا تلاش خودت هم خیلی مهمه چون بهترین موسسه هم بری ولی تلاش نکنی، نتیجه نمیگیری.

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم یه پست گذاشته بودی برای کاشت ابرو‌اونجا جواب ندادم یه وقت تبلیغ نشه .من کاشت کردم حدود ۴سال پیش راضی هم هستم سوالی داری بیا پی وی در خدمتم .کاشت ابرو تا جابیفته زمان میبره باید صبوری کنی  .هفته ای یه بار یک دقیقه وقت باید بزاری مرتب کنی عملش هم درد نداشت فقط دوهفته مراقبت میخواد تا بهترین نتیجه رو‌بگیری 

دوست خوبم یه پست گذاشته بودی برای کاشت ابرو‌اونجا جواب ندادم یه وقت تبلیغ نشه .من کاشت کردم حدود ۴سا ...

عزیزم دعوت دوستی فرستادم،گلم خودم یه تا‌پیک زدم اونجا کسی نیست اونجا هم بم بگی خوبه،خودم نظر خواستم تبلیغ نمیشه،ممنونم