2777
2789

اونی که آگهی گذاشته بود زن بود از اسم کاربریش مشخص بود 

دنبال یه خدمتکار میگشت ، بعد با یه لحنی نوشته بود به نظر من بیشتر دنبال برده بود تا خدمتکار ، نوشته بود به یه خانم سن بالا بدون بچه و حتماً متأهل با ظاهر کاملاااااا پوشیده و محجبه نیازمندم ، متعهد و به هیچ عنوان اهل گوشی نباشه تمام امور منزل رو انجام بده بچه هارو هم نگه داره دوباره تاکید کرده بود کاملا محجبه باشه 😐 بعد حقوق چقد؟ ۸ تومن 😐😐😐 شمارو نمیدونم ولی من تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که طرف از شوهرش مطمئن نیست وگرنه این همه تأکید کردن رو پوشش غیر عادیه واقعا ، بدبخت اونی که بخاطر نیاز مالی مجبوره بره پیش اونا ، خداکنه هیچکس نره چون بدبخت میشه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مشکلش محجبه بودنه خدمتگزاره؟؟؟ من خودم پوششم متوسطه ولی به مذهبیا و غیرمذهبیا احترام میزارم هرکسی با عقاید خودش آرامش داره ایشون مذهبیه و دنبال به خانوم محجبه اس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفا بده.

با این همه شرط و شروط یه کلفت تمام وقت میخواد با ماهی ۸ تومن.

الان یه کارگر برای ۸ساعت کار در روز حداقل ۵۰۰ می‌گیره 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چه پرو برا همه چی تعیین تکلیف کرده تا ۸ تومن هم میده

همون 

بدبخت بخاطر ۸ تومن باید همه کاراشو بکنه 

دخترخالم سه قلو داشت پرستار گرفت فقط بچه هارو نگه داره بدون هیچ کار اضافه ای ۳۰ میلیون بهش میداد اونوقت این میگه همه کار کنه ۸ تومن بندازم جلوش هه 😏 

مشکلش محجبه بودنه خدمتگزاره؟؟؟ من خودم پوششم متوسطه ولی به مذهبیا و غیرمذهبیا احترام میزارم هرکسی با ...

نه مشکلش اینه که طرف تو این گرما علاوه بر اینکه باید همه کارای خونه رو حتی خرید هاشو انجام بده بلکه باید تو خونه خودشو بندازه تو گونی و از اون بدتر هشت تومن بندازن جلوش بگن بیا 

خدا شفا بده.با این همه شرط و شروط یه کلفت تمام وقت میخواد با ماهی ۸ تومن.الان یه کارگر برای ۸ساعت کا ...

یه بار من کرونا گرفته بودم نزدیک عید بود مجبور شدم کارگر بیارم خونه رو تمیز کنه بخدا ساعتی ۲۰۰ ازم گرفت فقط آشپزخونه رو تمیز کنه